Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu'nun ilk işi kıyafetini atmak oldu

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam adayı Kenan Erenoğlunun ilk işi kıyafetini atmak oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2013 17:40

PKK’nın elinde rehin bulunan Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu 607 gün sonra ailesine kavuştu. Erenoğlu’nun ilk işi PKK tarafından verilen kıyafetleri atmak oldu.

Haberin Devamı

Teslim anında üzerinde mont, yeşil-mavi gömlek ve lacivert kot pantolon bulunan Erenoğlu, ailesiyle buluşur buluşmaz bu kıyafetleri değiştirerek, bej pantolon, mavi gömlek ve siyah ceket giydi.

ERENOĞLU: MUTLUYUZ

Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu, yaptığı değerlendirmede,  “Mutluyuz, huzurluyuz, rahatız. Her şey olması gerektiği gibi bir his var içimizde. İçimde hem doğruları yapmış olmanın memnuniyeti hem de bir eksiklik var. Aileme yaşattıklarımdan dolayı. Huzurluyuz, rahatız, ne yaptığımızı biliyoruz” diye konuştu.

İLK İŞ KIYAFETİNİ DEĞİŞTİRDİ - FOTO GALERİ

SERBEST BIRAKILAN KAYMAKAM ADAYI KONUŞTU

EVİNDE SEVİNÇ YAŞANIYOR

Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve bugün serbest bırakılan kaymakam adayı Kenan Erenoğlu'nun evinde sevinç yaşanıyor.

Erenoğlu'nun amcası Bayram Annadınç gazetecilere yaptığı açıklamada,  duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Devletimize çok teşekkür ediyoruz.  Devletimiz çok büyük, Allah razı olsun yeğinimizi bize gönderdi. Çok mutluyuz,  sevinçliyiz” dedi.

Haberin Devamı


TERÖRİSTİN ELİNİ SIKMADI
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!