Akp anketi uydurma

Güncelleme Tarihi:

Akp anketi uydurma
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2013 00:00

MHP, AK Parti’nin İmralı süreciyle ilgili yaptırdığı anketin sonuçlarına, karşı anketle yanıt verdi. Kadir Has Üniversitesi’nin bir anketini açıklayan Grup Başkanvekili Oktay Vural, “Uydurma anketlerle milleti bu sürece mahkûm etmek istiyorlar. 2012’de terörle mücadeleyi başarılı görenlerin oranı sadece yüzde 24.3” dedi.

Haberin Devamı

TBMM Kütüphanesi’nden aldığı milliyetçilik temalı çok sayıda kitapla Meclis’te basın toplantısı düzenleyen Vural, şunları kaydetti:  

 “Milliyetçiliğin ne olduğunu öğrenmesi için bu listeyi hazırladım. Başbakan’ın bunlardan üç beşini okumasını tavsiye ederim. En azından Dokuz Işık’ı okumalı. Irkçılıkla milliyetçilik bir olur mu? Ancak senin gibiler kafatasçılık yapar. Zihnindeki çarpık Türk olgusunu bu kitaplarla düzeltebilir.

ZİHNİNİ TÜRKOFOBİ İŞGAL ETMİŞ

Milliyetçiliğe fütursuzca saldırıyor. Saldırdığı kavramların ne olduğunu bilmiyor. Türklük kavramına saldırmayı kendine görev edinmiş. Kendisinin içinden çıktığı milletin değerlerini bile hazmedemiyor. Başbakan’ın zihnini Batı kaynaklı Türkofobi işgal etmiştir. Bugün Türk milleti korkusunu körükleyen Başbakan’ın ta kendisidir. Hangi ülkede Başbakanlık yaptığını unutmuştur.
? AKP’nin anketleri ne zaman tarafsız oldu? Uydurma anketlerle milleti bu sürece mahkûm etmek istiyorlar. Kadir Has Üniversitesi’nin anketi bunu gösteriyor. Terörle mücadeleyi başarılı görenlerin oranı sadece yüzde 24.3’tür.”  

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!