Vizesiz damat

Güncelleme Tarihi:

Vizesiz damat
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2013 00:52

Semra Akkuş ve Barış Konur’un, Almanya’da üniversitede okudukları sıradaki arkadaşlıkları aşka dönüştü.

Haberin Devamı

Üniversitenin bitmesinin ardından Akkuş ve Konur evlilik kararı aldı. Konur’un Gaziantep’te yaşayan ailesi Almanya’ya giderek Semra Akkuş’u ailesinden istedi. İki ailenin onayıyla Akkuş ve Konur Almanya’da nişan yüzüklerini taktı. Barış Konur ailesiyle Türkiye’ye dönerek düğün hazırlıklarına başladı.

ANNEYE VİZE ÇIKTI

Almanya’da bir düğün salonunda 1 Mart’ta, Gaziantep’te de 30 Mart’ta nikâh ve düğün yapmaya karar veren çift davetiyelerini bile dağıttı. Damat Barış Konur, Almanya’daki düğün hazırlıkları için annesi Hanım Konur ile birlikte 26 Şubat’ta gidiş, 3 Mart tarihinde de dönüş biletini alarak Almanya Büyükelçiliği’ne vize başvurusunda bulundu. Almanya anneye vize verirken damadın vize başvurusunu reddetti.

Barış Konur vize talebinin reddedilmesine anlam veremeyerek “8 yıl Almanya’da kaldım, üniversite okudum. İstesem zaten gelmezdim orada kalırdım” dedi.

Damatsız düğün mü olur

Haberin Devamı

BARIŞ Konur, “Bir haftalık vize talebim oldu. Dilekçe ile itirazda bulundum cevap bile vermediler. Zamanım kalmadı, her yere başvurduk. Kimse yardımcı olmuyor. Damatsız düğün mü olur? Almanya’ya gidip dönmeyeceğimi düşünüyorlar. İkimiz de Türkiye’de yaşamak istiyoruz. Aksi olsaydı orada kalırdım, öyle bir imkânım vardı” dedi.

Gelin Semra Akkuş ise şunları söyledi: “Ben de, Barış da Türkiye’de yaşamak istiyoruz. Genç bir kızın en büyük hayali gelinlikle damadın kolunda salona girmek. Benim hayallerimi çalıyorlar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!