Zahmet ettiniz

Güncelleme Tarihi:

Zahmet ettiniz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2013 00:00

Balyoz davasından 18 yıl hapis cezası alan ve perşembe günü açık kalp ameliyatı olan emekli Orgeneral Ergin Saygun’un ailesini gece telefonla arayarak “Geçmiş olsun” dileklerini ileten Başbakan Tayyip Erdoğan, dün de hastanede ziyaret etti.

Haberin Devamı

Erdoğan, Kısıklı’daki konutundan önce Şişli’deki bir hastaneye gitti. Erdoğan, 40 dakika kaldığı hastanede yoğun bakımda tedavileri devam eden sanatçı Müslüm Gürses ile İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören’i ziyaret etti. Erdoğan buradan ayrıldıktan sonra Halkalı’daki Mehmet Akif Ersoy Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti.

Erdoğan’ı hastane girişinde Ergin Saygun’un kızı Ece ve oğlu Tolga karşıladı. Ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. Çıkışta yine Ece ve Tolga Saygun Başbakan’ı uğurladı. Ece Saygun ziyareti Twitter’den şu sözlerle anlattı: “Başbakan geldi. Babamı yoğun bakımda ziyaret etti. Babam görünce çok şaşırdı, toparlanmaya çalıştı. Başbakan, ben, abim ve mucize hocamız girdik yanına. Babama moral oldu. Herhangi bir şey konuşmadık tabii ki. Babam konuşmak isteyince oksijenini çıkardılar. ‘Zahmet ettiniz, teşekkür ederim’ dedi. Ama bunu uzun sürede söyledi tabii. Yanında fazla kalmadık, yaklaşık 7 dakika. Zaten solunum cihazından bugün çıkarıldı, yorgun. Benim için şu anda en önemli şey babamın morali ve hayata tutunması! Tüm arayanları tek tek söyledim gözleri doldu.

Zahmet ettiniz


Zahmet ettiniz

YER BEYAZ SARAY: Saygun ile Erdoğan ABD’ye birlikte gitmişti



ZİYARETTEN İLK GÖRÜNTÜLER / WEB TV

ERDOĞAN SAYGUN'U ZİYARET ETTİ / FOTO GALERİ

Haberin Devamı

Zahmet ettiniz
   

ZİYARETTEN FOTOĞRAFLAR

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!