Twitter'dan veda etti

Güncelleme Tarihi:

Twitterdan veda etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2013 19:54

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel'in bugün Köşk'te gerçekleştirdiği sürpriz zirve sonrası Kabine'de yapılan 4 değişiklik açıklandı. Bu değişiklikten saatler önce Ertuğrul Günay twitter'dan adeta veda mesajı yayınladı. Günay bu mesaj hakkında ilk kez Hürriyet'e konuştu. Kısa süre sonra Ertuğrul Günay koltuğunu Ömer Çelik'e bıraktı.

Haberin Devamı

Kabine revizyonundan saatler önce Ertuğrul Günay'ın twitter'da yazdığı mesajlar veda sinyali olarak yorumlandı. Değişiklikten önce koltuğunu bırakabileceği konuşulan isimlerden olan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Twitter'dan:

"Turizm alanında çalışan bütün arkadaşlarıma görev sürem içinde bana yaşattıkları başarılı sonuçlar için içten teşekkür ederim" yazdı.Bu sözler Bakan Günay'ın koltuğunu bırakma mesajı olarak algılandı.

HÜRRİYET'E KONUŞTU

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, twitter'da yazdığı "veda mesajı" olarak algılanan sözleri konusunda Hürriyet'e konuştu. Günay, "Turizmcilerle bugün toplantı yaptım. Çok güzel bir toplantıydı. Orada söylediklerimi yazdım" dedi. Bakan Günay, "kabine revizyonu söylentisi var, sizin twitter mesajınız da bununla bağlantılı olabilir mi?" sorusuna karşılık da yeniden, "Bugünkü toplantıda söylediklerimi yazdım" dedi ve başka yorumda bulunmadı.

Haberin Devamı

Ancak kısa süre sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel'in Köşk'te yaptığı sürpriz zirve sonrası Başbakanlık Basın Müşavirliği kanalıyla kabinedeki değişiklikler açıklandı.  Ertuğrul Günay’ın yerine Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik getirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!