Dizele benzin alan gaspçılar

Güncelleme Tarihi:

Dizele benzin alan gaspçılar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2012 00:00

Çankaya’da sabaha karşı 3 kişi arkadaşını bekleyen işkadınına önce sarkıntılık etti, ardından kadının otomobilini alıp kaçtı. Dizel otomobile benzin yükleyince yolda kalan gaspçılar aracı tamirciye sattı. Şüpheliler 500 kilometre kaçışın sonunda Kayseri’de yakalandı.

Haberin Devamı

ÇANKAYA’da yaşayan işkadını S.A. (46), sabah 05.00’te İstanbul’a birlikte gideceği kız arkadaşını almak için bir alışveriş merkezi önünde beklemeye başladı. Bu sırada Serdar T. (25) kendisini polis olarak tanıtarak S.A.’yı aracına davet etti. Ancak kadın direnince Serdar T. ile arkadaşları Gökhan Ç. (24) ve Vedat Ç. S.A.’nın otomobilini, çantasını, telefonları gasp ederek kaçtı. Asayiş Müdürlüğü Gasp Büro Şube ekipleri, şüphelilerin eşkallerini bir bankamatikten para çekmeye çalışırken tespit etti.

3500 LİRAYA SATTILAR

Şüpheliler, çaldıkları ve dizel olan araca Kırıkkale’de benzin alınca araç bozuldu. Bunun üzerin, 30 bin lira değerindeki aracı 3 bin 500 liraya tamirci Mustafa Y.’ye sattı. Telefonları da Gökhan B.’ye satan şüpheliler Kayseri’ye kaçtı. Polis ekipleri yaklaşık 500 kilometrelik bir takibin ardından şüphelileri Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde gözaltına aldı. 3 şüpheli tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!