Şehit ateşi Adana'ya düştü

Güncelleme Tarihi:

Şehit ateşi Adanaya düştü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2012 13:35

Siirt’in Pervari İlçesi’nde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 17 askerden biri olan Uzman Çavuş Erdal Tekin’in Adana’nın Feke İlçesi’nde oturan ailesinin evine ateş düştü.

Haberin Devamı

Bekar olduğu öğrenilen Tekin'in şahadet haberi, Feke ilçesine bağlı Gürümze köyü Çatalca Mahallesi'nde yaşayan baba Rafi Tekin'e Kaymakam Mehmet Balıkçılar, Belediye Başkanı Ahmet Sel ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Akgün Baydar tarafından verildi.

Acı haberin duyulması üzerine şehidin Türk bayrakları asılan evine gelen köylüler, taziyelerini iletti.

Baba Rafi Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde televizyondan Siirt'te helikopter düştüğünü öğrendiğini, ancak şehit olan askerlerin isimlerinin söylenmediğini belirterek, haber üzerine endişelendiğini ifade etti.

En son Ramazan Bayramı'nda eve gelen oğluyla 3 gün önce de telefonla görüştüğünü anlatan Tekin, “Vatan sağ olsun, milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Anne Yüksel Tekin'in ise bir düğüne katılmak için Adana'da bulunduğu ve acı haber üzerine köye doğru yola çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Bu arada, 3 çocuklu ailenin en büyüğü olan şehit Tekin'in 3 yıl önce göreve başladığı, Tokat'tan da 3 ay önce Siirt'e tayin olduğu bildirildi.



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!