Rotamızı bozmaya çalışıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Rotamızı bozmaya çalışıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2012 00:00

Başbakan Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin terörle mücadelede çok daha ileri durumda olduğunu belirterek, “Her şeyden önce terör karşısında kararlı bir siyasi iradeye sahibiz.

Haberin Devamı

Güvenlik güçlerimiz de teröristlerle mücadele konusunda sarsılmaz bir inanca ve cesarete sahiptir” dedi. Erdoğan, Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu toplantısının açılış konuşmasına Hakkâri’deki saldırıyı bir kez daha kınayarak başladı. Erdoğan özetle şöyle konuştu:

“Türkiye olarak içeride ve dışarıda çoğu da birbiriyle irtibatlı pek çok sıkıntıyla mücadele ediyoruz. Ülkemizin gelişmesinden, milletimizin güçlenmesinden rahatsız olan çevreler terör dahil, her türlü aracı kullanarak önümüzü kesmeye, rotamızı bozmaya çalışıyorlar. Biz bu çabaların hepsini de tüm boyutlarıyla yakından takip ediyor, gerekli önlemleri alıyor ve dirayetle uyguluyoruz.

Geçtiğimiz 10 yılda savunma sanayiine yaptığımız yatırımların neticelerini almaya hemen her gün daha da güçlenerek devam ediyoruz. Türkiye artık ülke savunması için gereken diğer araç gereçlerle birlikte terörle mücadelede ihtiyaç duyduğu teknolojiyi de kendisi geliştirir ve üretir hale gelmiştir. Önümüzdeki yıllarda bu konuda çok daha büyük, çok daha hayati neticeler elde ettiğimizi inşallah hep birlikte göreceğiz. Savunma sanayiini, bilim ve teknoloji politikalarımızın en önemli unsurlarından biri olarak görmeye ve desteklemeye devam edeceğimizi bilhassa belirtmek istiyorum.”                            

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!