Erdoğan cenazelere katılacak

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan cenazelere katılacak
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 06, 2012 00:00

Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan ve Hava Pilot Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy’un naaşları dün Malatya’ya getirildi.

Haberin Devamı

Bugün İlk tören şehitlerin son olarak havalandıkları 7’nci Ana Jet Üs Komutanlığı’nda yapılacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan şehit pilotlar için düzenlenecek törene katılacak. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da katılacak. Malatyalı olan şehit Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan, Malatya Şehir Mezarlığı’nda cuma namazının ardından şehitlikte son yolculuğuna uğurlanacak. Şehit Pilot Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy’un naaşı ise toprağa verilmek üzere İstanbul’a götürülecek. Başbakan Erdoğan, Malatya’da şehit teğmenin cenazesine katıldıktan sonra uçağıyla İstanbul’a geçerek şehit yüzbaşının cenazesinde de yer alacak.

Taziye çadırı kuruldu

Haberin Devamı

Şehit Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan’ın baba evinde taziye çadırı kuruldu. Önceki gün acı haberle birlikte fenalaşan şehidin 7 aylık hamile eşi Nihal Ertan’ın ise hastanede tedavisi sürüyor.
1’inci Ordu Komutanı Orgeneral Yalçın Ataman, ÅŸehit Pilot TeÄŸmen Hasan Hüseyin Aksoy’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Orgeneral Ataman, ÅŸehit Aksoy’un Ä°stanbul BaÄŸcılar GüneÅŸli Evren Mahallesi’ndeki evinde baba Osman Aksoy ile diÄŸer aile üyelerine baÅŸsaÄŸlığı mesajını ve taziyelerini iletti.                  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!