Vali Mutlu'dan şehit pilotun ailesine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Mutludan şehit pilotun ailesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 16:35

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Suriye tarafından düşürülen Türk jetinin pilotlarından şehit Hasan Hüseyin Aksoy'un baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Bağcılar’da bulunan eve, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve İstanbul İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hüseyin Kurtoğlu ile birlikte gelen Mutlu, ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Mutlu, “Şehitlerimizin cenazelerine ulaşmak suretiyle kısa sürede aziz vatan topraklarına uğurlamış olacağız. Bütün dileğimiz odur" diye konuştu. Vali Mutlu, “Yapılan çalışmalarda kısa sürede neticelenerek ailenin ve milletimizin gönlüne bir ferahlık vermek istiyoruz. Aileyi hep birlikte ziyaret ettik ve dualarımızı paylaştık. Şehitlerimiz gönüllerde yaşayacak. Veren Allah alan Allah" şeklinde konuştu.

“ACILARINI UNUTMAYACAĞIZ"

Türk milletinin şehitlerine her zaman sahip çıkacağını ifade eden Mutlu, “Şehitlerimize dua ediyoruz. Aileye milletimizin başsağlığı dileklerini ilettik. Her şeyden önce gönüllerde yaşatmaktır. Şehitlerimiz milletin gönlünde yaşamaktadır, acılarını hiçbir zaman unutmayız. Her zaman aklımızda ve gönlümüzde yaşatırız. Bu millet bin yıldır bu coğrafyada şehitlerine ve gazilerine böyle bir imanla ve ruhla bağlı olduğu için toprakları vatan yapmıştır. Bundan sonrada bu toprakların üzerinde bu ruhla yaşayacaktır. Şehitlerine sahip çıkan ve onların hakkını hukukunu arayan bir milletiz" dedi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de şehit pilot Hasan Hüseyin Aksoy'un baba evine ziyaret edenler arasında yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!