Arınç başkanlığındaki terör toplantısı sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Arınç başkanlığındaki terör toplantısı sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2012 15:18

Başbakan Vekili Bülent Arınç başkanlığında saat 15.00'te Başbakanlık Merkez Bina'da başlayan son gelişmelerin ele alındığı değerlendirme toplantısı sona erdi.

Haberin Devamı

Başbakanlık Merkez Bina'da, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar'ın katılımıyla yapılan toplantı yaklaşık 1,5 saat sürdü.

BAŞBAKANLIK'TA TERÖR TOPLANTISI / FOTO GALERİ

Bu arada, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde 8 askerin şehit olması ve 16 askerin de yaralanması nedeniyle Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de bölgeye hareket gitti.

YAZILI AÇIKLAMA YAPILDI

Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bülent Arınç başkanlığında yapılan güvenlik toplantısının ardından açıklama yapıldı. Hakkari'de 8 askerin şehit olduğu saldırıya anında karşılık verildiği belirtilen açıklamada, "Taciz ve sızma girişimi sonucu Yeşiltaş üs bölgesinde 8 askerimiz şehit olmuştur. Saldırıya anında karşılık verilmiş, şu ana kadar 18 terörist etkisiz hale getirilmiştir. İnsansız hava aracı, hava kuvvetleri, helikopterler ve kara birliklerimizle operasyonlar devam etmektedir" denildi. Açıklamada ayrıca, İçişleri Bakanı, Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanının da bölgeye gittiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!