Kato Dağı'nda büyük çatışma

Güncelleme Tarihi:

Kato Dağında büyük çatışma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2012 11:11

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi yakınlarındaki Kato Dağı’nda tespit edilen PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon düzenledi. PKK’lılarla sıcak temas sağlanırken, Kobra helikopterleri belirlenen hedefleri bombaladı. Çatışma hala sürüyor.

Haberin Devamı

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’nde Irak sınırının karşısında bulunan ve PKK’lıların geçiş güzergahı olarak kullandığı Kato Dağı’nda tespit edilen bir grup teröristi etkisiz hale getirmek için bugün saat 07.00’de hava destekli kapsamlı operasyon başlatıldı. Operasyonda PKK’lıların bulunduğu alanlara Sikorsky helikopterlerle jandarma özel harekat timleri indirilirken, Kobra helikopterler teröristlerin bulunduğu alanları ateş altına alıp, bombaladı. Operasyona Bolu Dağ Komando Tugay Komutanlığı’ndan gelen askeri timler de katıldı.

KATO DAĞI'NDA BÜYÜK ÇATIŞMA / WEB TV

Kato Dağı’nın sarp ve derin vadilerinde sıcak temas sağlanan PKK’lılarla yer yer çatışmaların sürdüğü bildirildi. Kato Dağı’na Beytüşşebap’tan zırhlı araçlarla askerler sevkedilirken, silah sesleri ilçe merkezinden de duyuldu.
 


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!