Tecavüzden yargılanırken yine tecavüz

Güncelleme Tarihi:

Tecavüzden yargılanırken yine tecavüz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2012 00:00

Kız arkadaşına tecavüzden tutuksuz yargılanan Samet Avcı, aynı kıza yine tecavüz ettiği gerekçesiyle 15 yıla kadar hapis istemiyle hâkim önüne çıktı.

Haberin Devamı

SAMSUN’da 2009 yılında 14 yaşında olan kız arkadaşı C.D.’ye tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuksuz yargılanırken, aynı kıza geçen yıl yine tecavüz ettiği öne sürülen Samet Avcı’nın (21) davasına devam edildi. 15 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Avcı suçlamayı reddederek, “Karı-koca gibi yaşıyorduk. Yaşı tutmadığı için evlenemedik. Sonra beni şikâyet etmiş. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldım. Sonra askere gittim. Askerden izne geldiğimde C.D.’yi gördüm. O beni görünce kaçmaya başladı. Yakaladım. Konuşmak için bir arkadaşımın evine gittik. Burada, ‘Beni niye şikâyet ettin’ diyerek ona tokat attım. Sonra da rızasıyla ilişkiye girdik. Beni yine şikâyet etmiş” dedi.

Hayatımı kararttı

Duruşmaya katılan C.D. ise psikolog eşliğinde verdiği ifadesinde şu iddialarda bulundu: “Samet Avcı beni kandırıp evlerine götürdü ve tecavüz etti. Bu olaydan sonra beni tehdit etti, birkaç kez daha zorla ilişkiye girdi. Sonra askere gitti. İzne geldiğinde onu görünce kaçmaya çalıştım. Ancak beni parkta yakaladı. Tokatlamaya başladı. Kendimden geçmişim. Ayıldığımda benimle ilişkiye girdiğini anladım. Hayatımı kararttı.”


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!