2016 İşte Benim Stilim Ünlüler jürileri ve yarışmacıları belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

2016 İşte Benim Stilim Ünlüler jürileri ve yarışmacıları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 15:40

İşte Benim Stilim Ünlüler yarışması TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yarışmacıların heyecan dolu stil rekabeti “İşte Benim Stilim Ünlüler” yeni jüri üyeleri ve Öykü Serter’in sunumuyla Ocak’tan itibaren TV8'de

Haberin Devamı

TV8 ekranlarının fenomen stil yarışması İşte Benim Stilim yeni sezonuna hazırlanıyor. Yeni sezonda, yeni jüri üyeleri ve birbirinden güzel, stil sahibi tanınmış sürpriz yarışmacıları ile “İşte Benim Stilim Ünlüler" 2016'da izleyiciyle buluşacak.

JÜRİ KOLTUĞUNDA YENİ İSİMLER!

2016 İşte Benim Stilim Ünlüler jürileri ve yarışmacıları belli oldu


Öykü Serter'in sunuculuğunu üstlendiği yarışmada İvana Sert ve Uğurkan Erez jüriliğine devam edecek. Jüri koltuğuna oturacak yeni isimler ise, ünlü modacı Neslihan Yargıcı ve moda dünyasının en sevilen isimlerinden Hakan Akkaya oldu.

İŞTE YARIŞACAK ÜNLÜ İSİMLER!

İşte stilleri ile jürinin karşısında yarışacak olan sürpriz isimler belli oldu. İşte Benim Stilim Ünlülerin yarışmacıları; Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder oldu.

İŞTE BENİM STİLİM ÜNLÜLER TANITIM

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!