2015-ALES Sonbahar Dönemi Temel Soru Kitapçığı Yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

2015-ALES Sonbahar Dönemi Temel Soru Kitapçığı Yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2015 08:49

ÖSYM ALES 2015 Temel Soru Kitapçığı yayınlandı mı? 22 Kasım 2015 Pazar gübü yapılan Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’ndın soru kitapçığı nasıl indirilir? ALES Güz Dönemi sınavlarının sorularını nereden bulabilirim?

Haberin Devamı

ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) sonbahar dönemi sınavı 22 Kasım 2015 Pazar günü saat 09:30'da ülke genelindeki 81 il merkezinde gerçekleştirildi. Sınavda sorulan soruların yer aldığı soru kitapçığı ÖSYM'nin web sitesinde (http://www.osym.gov.tr/) yayınlandı.

ALES'e giren adaylar sınavın ardından heyecanla sonuçları beklemeye başladılar. ÖSYM, adayları fazla bekletmedi ve 10 Aralık 2015 tarihinde heyecanla beklenen ALES 2015 Güz Dönemi sınav sonuçlarını adayların erişimine açtı.

ALES 2015 Güz Dönemi Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

ALES sınavına giren adaylar sınav sonuçlarına aşağıdaki linke tıklayarak girecekleri web sayfasından öğrenebilirler. Bunun için adayların linkten ulaştıkları sayfada bulunan ''2015-ALES Sonbahar Dönemi Sonuçları'' ekranındaki T.C.Kimlik/Y.U. Numaraları ve Aday şifresi bölümlerini doğru bir şekilde doldurmaları gerekiyor.

Haberin Devamı

ALES 2015 SONBAHAR DÖNEMİ SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

2015-ALES Sonbahar Dönemi Temel Soru Kitapçığı Yayınlandı

Adaylar ALES 2015 sonuç bilgilerini Türkçe ve İngilizce olarak alabilecekler. Sonuçlarda, adaylarında sınavın bölümlerine ait doğru ve yanlış sayıları, ALES puanları ve bu puanlara göre başarı sırası bulunacak.

2015-ALES Sonbahar Dönemi Temel Soru Kitapçığı Yayınlandı! Soru Kitapçığı Nasıl İndirilir?

ALES 2015 Güz Dönemi sınavının temel soru kitapçığı, sınava giren adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden erişime açıldı. Sınava katılan adaylar aşağıdaki linke tıklayarak ÖSYM'nin erişime açtığı 2015-ALES Sonbahar Dönemi Temel Soru Kitapçığına kolaylıkla erişebiliyorlar.

2015-ALES SONBAHAR DÖNEMİ TEMEL SORU KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYIN.

 

BAKMADAN GEÇME!