2001'in en komik haberleri

Güncelleme Tarihi:

2001in en komik haberleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2001 01:57

Hayalet yerine karısını dövdü

83'lük bir İtalyan, koridorda hayalet dövdüğünü sandı. Oysa dövdüğü hayalet değil, gecelik içindeki, 73'lük karısıydı.

Bir İngiliz, ölen karısını hediye kağıdına sarıp, bahçesine gömdü.

65'lik bir Alman dadı, aşırı yorgun düşünce, baktığı yaramazları göz yaşartıcı spreyle sakinleştirdi.

Türkmenistan televizyonunun hava durumu sunucusu sürekli yanlış tahmin bildirince, devlet başkanı maaşını yüzde 50 oranında düşürdü.

İngiltere Kraliyet Posta Servisi vatandaşları uyardı: Pul yapışkanları şeker ihtiva eder, şişmanlatır.

Karanlıktan korkan gece bekçisi

Gece bekçisi olarak çalışan 20 yaşındaki bir Alman genci, her vardiyada bir soygun hikayesi uydurdu ve kendisine bir refakatçi sağladı. Gencin neden böyle yalanlar uydurduğu daha sonra ortaya çıktı: Alman genci karanlıktan korkuyordu.

Almanya'da bir baba acil yardım servisini arayarak ‘‘İmdat bebeğim açlıktan ölmek üzere’’ dedi. Babanın, biberon mamasını nasıl hazırlayacağını bilmediği ortaya çıktı.

Almanya'da motosikletini yolcu taşıma sepetinde oturarak kullanan bir sarhoş yakalandı. Sarhoş baba, 7 yaşındaki oğlunu ise motosikletin selesine oturtmuştu.

Sigarasını benzin deposuna düşürdü

Bir Avustralyalı, benzin alırken ağzındaki sigarasını deponun içine düşürdü. Meydana gelen patlamayla, dalgın adam metrelerce uçup, bir karınca yuvasının üstüne düştü.

Bir Vietnamlı kadın, kocası kaçamak ilişkisini noktalamayınca, onu rakibesine sattı. Kadın, ihanetinden bıktığı kocasından kurtulurken bir de 800 milyon kazandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!