200 metreden uçtu

Güncelleme Tarihi:

200 metreden uçtu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Uludağ'a manzara seyretmeye çıkan gençlerin otomobili, el freni boşalınca 200 metrelik uçuruma yuvarlandı. Otomobilin kilitli kapısını açamayan 20 yaşındaki Arzu Özgür feci şekilde can verdi.

BURSA Uludağ'da Bakacak Mevkii'ne çıkan 4 gencin park ettikleri otomoil el freni boşalınca uçuruma yuvarlandı. 3 erkeğin terkettiği otomobilde kalan ve kilitli kapıyı açamayan 20 yaşındaki Arzu Özgür öldü. Dün öğle saatlerinde arkadaşlarına ait 16 E 5192 plakalı otomobille Bursa manzarası seyretmek için Bakacak Mevkii'ne giden 30 yaşındaki Abdulkadir Aladağ, 24 yaşındaki Mustafa Abasız, 25 yaşındaki Nevriye Eşit ve 20 yaşındaki Arzu Özgür otomobilde alkol alıp birbirleriyle şakalaşmaya ve sohbet etmeye başladı. Bu sırada el freni boşalan otomobil hareket etti.

Otomobilden atladılar

Otomobilin yavaş yavaş hızlanarak uçuruma doğru gittiğini farkeden gençler kapıları açıp kendilerini dışarı attılar. Ancak bir tekstil şirketinde çalışan Arzu Özgür kilitli kapıyı açamayı başaramadı. Mahsur kalan genç kız 200 metre yükseklikten uçuruma düşen otomobilde feci şekilde öldü. Kazadan sonra Abdülkadir Aladağ ve Mustafa Abasız oteller bölgesine kadar yürüyüp jandarmadan yardım istediler. İki genç ifadelerinde otomobilin viteste olmadığı için bir anda hareketlendiğini söylediler. Bir çekici tarafından uçurumdan güçlükle yukarı çekilen otomobilden çıkarılan Arzu Özgür'ün cesedi ailesine teslim edilirken, hafif yaralı 3 genç de Davlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!