20 günde aldatıldı

Güncelleme Tarihi:

20 günde aldatıldı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 31, 2007 00:00

20 günlük gelin Bülent Ersoy, ihanete uğradı. Ersoy'un eşi Armağan Uzun, 20 yaşındaki bir genç kızla öpüşürken Kelebek objektifine yakalandı.

Haberin Devamı

Foto galeri - Armağan Uzun'un 20 günlük eşi Bülent Ersoy'u aldattığı anlar...

20 günlük gelin Bülent Ersoy, ihanete uğradı. Ersoy'un eşi Armağan Uzun, geçtiğimiz perşembe günü İzmir-Narlıdere'de bulunan "Serender" adlı kır kahvesinde, 20 yaşındaki bir genç kızla öpüşürken Kelebek objektifine yakalandı. Orada bulunduğu dakikalarda hayli tedirgin olduğu gözden kaçmayan Uzun, mekanın kalabalıklaşması üzerine apar topar uzaklaştı; ancak artık çok geçti!

20 günde aldatıldı
20 günde aldatıldı

 Demirhan     Süleyman
  HARARLI        ARAT
20 günde aldatıldı

Türk sanat müziÄŸinin güçlü ismi Bülent Ersoy, Star TV'de yayınlanan ve kendisinin de jüri üyeliÄŸini yaptığı "Popstar Alaturka" yarışmasında tanıştığı ArmaÄŸan Uzun'la, 07.07.2007'nin son dakikalarında ÇeÅŸme'de evlenmiÅŸti. Bu sürpriz evliliÄŸin ardından ise ilginç iddialar peÅŸ peÅŸe gelmiÅŸti. Ä°ddiaların başında, Ersoy'un aslında evlenmediÄŸi vardı. Ayrıca ArmaÄŸan Uzun'un Bülent Ersoy'la para karşılığında evlendiÄŸi, ünlü sanatçının Uzun ailesine Torba'da bir daire, bir de otomobil satın aldığı, her iki tarafın ailelerinin de bu iliÅŸkiye onay vermediÄŸi için düğüne gelmediÄŸi, diÄŸer iddialar arasındaydı... Â

Haberin Devamı

Bu söylentiler karşısında çılgına dönen Ersoy, iddialara ÅŸu açıklamasıyla noktayı koymuÅŸtu: "Pembe nüfus kağıdına sahip bir hanımefendi olarak, mavi nüfus kağıtlı bir beyefendi ile Türk Medeni Kanunu'nun bir kadınla bir erkeÄŸe vermiÅŸ olduÄŸu haklar neticesinde evlendim. Bazı basın mensupları, benim tarafımdan damat ve ailesine taşınır veya taşınmaz mal varlıklarının verildiÄŸinden bahsetmiÅŸ. O kiÅŸileri ispata davet ediyorum. Ayrıca damadın ailesi de nikahtaydı. Atı alan Ãœsküdar'ı geçmiÅŸtir. Kim ne söylerse söylesin, ben mutluyum. Artık tapusu da bende. Bundan böyle herkese, bana ve eÅŸime mutluluk dilemek düşer." Â

Haberin Devamı

ÇOCUK PLANLARI YAPIYORDU

20 günde aldatıldı

ArmaÄŸan Uzun kimdir?

BERBERDİ ŞÖHRET OLDU

/images/100/0x0/55eb5676f018fbb8f8bacf84
Torbalı ilçesinde yaşayan orta gelirli bir ailenin en küçük çocuğu olarak dünyaya gelen Armağan Uzun, bugün Türkiye'nin en ünlü ve zengin kadınlarından Bülent Ersoy'la evli... Ama geçmişte yaşadığı zor dönemler hâlâ aklında...

Arda adında bir ağabeyi, Arzu adında da bir ablası olan Uzun, öğrenimine ancak liseye kadar devam edebildi. Maddi sıkıntılar nedeniyle eğitimini yarıda kesen Uzun, 1996 yılında Gazi İlköğretim Okulu'ndan mezun olduktan sonra çalışma hayatına atıldı. Gündüzleri ağabeyi Arda ile berberlik yapıyor, akşamları ise düğünlerde şarkı söylüyordu.

Ailesi Cengiz-Gülsüm Uzun'a az da olsa maddi destek sağlamaya başlayan genç adam, daha sonra berberliği bırakarak tamamen şarkıcılığa yöneldi. Uzun süre Torbalı ve İzmir'in çeşitli kulüplerinde çıkan Uzun, aynı zamanda düğünlerde şarkı söylemeye de devam ediyordu.

Haberin Devamı

Hayatı, 2006'daki ilk "Popstar Alaturka" yarışmasının elemelerine katılmasıyla tamamen değişti. Birçok kez İstanbul'a gelen ama her seferinde hüsranla İzmir'e dönen Armağan Uzun, bu kez hırslanmıştı... Tek bir isteği vardı; bu yarışmayı kazanmak, İstanbul'da kalmak ve müzikal anlamda istediği noktaya ulaşmak... Sempatikliği, saygılı davranışları, ses rengi, başarma azmi ve çalışkanlığı sayesinde önce jürinin, ardından da halkın desteğini alarak, her hafta bir rakibini eledi. Son beş haftaya kadar açık ara farkla birinci olan Uzun, finalde ise Hasret ve Erkan'la yarıştı.

Bu arada Torbalı halkı da desteğini ondan esirgemiyordu. Her hafta İstanbul'da yarışmanın yapıldığı stüdyoya iki otobüs taraftar gönderen Torbalı Belediyesi, pazaryerine biri 40, diğer ikisi 25 metrekare olan üç dev ekran kurdu. Yaklaşık 5 bin kişinin soğuğa rağmen ilerleyen saatlere kadar ilgiyle izlediği yarışma boyunca, Torbalı halkı onun şarkılarıyla coştu.

Haberin Devamı

HAYIR DEMEYÄ° BÄ°LMÄ°YOR
Adı:
ArmaÄŸan Mustafa
Soyadı: Uzun
DoÄŸum tarihi: 19/03/1981
DoÄŸum yeri: Ä°zmir
Yaşadığı şehir: İzmir
EÄŸitimi: Ortaokul
Burcu: Balık
Tuttuğu takım: Galatasaray
En sevdiÄŸi renk: Siyah, Beyaz
En sevdiği hayvan: Balık, köpek, muhabbet kuşu
En sevdiği Türk filmi: Vizontele
En sevdiği yabancı film: Kasımda Aşk Başkadır
En büyük hayali: Müzik adına güzel şeyler yapmak
En sevdiği özelliği: Sempatiklik, merhamet, yardımseverlik
En sevmediği özelliği: Hiç hayır diyememek

Ancak sürpriz bir gelişmeyle, finalde birinciliği Hasret'e kaptırdı. Sonuçlar açıklanınca Hasret'in birinci olmasına çok sevindiğini ifade eden ve yarışma boyunca da her zaman birinci olarak gösterildiğini söyleyen Armağan, "İkincilik de güzel bir şey ama kulağıma küpe olsun artık. Olmadan artık hiçbir şey için oldu demeyeceğim" dedi.

Haberin Devamı

Yarışma sürerken basında Bülent Ersoy'la Armağan Uzun'un aşk yaşadıkları yönünde haberler çıkmaya başladı. Ersoy bu konudaki sorulara "Hoş çocuk, neden olmasın" diye yanıt verdi. Armağan Uzun ise "Bülent Hanım çok güzel bir bayan. Şu anda bir birliktelik yok ama ileride olabilir" diyerek, daha o günlerde evlilik sinyallerini verdi.

Aynı günlerde mikrofonlar, oğlu Armağan'ın Ersoy’la ilişkisine onay vermediği yazılan anne Gülsüm Uzun'a da uzatıldı. Gülsüm Hanım'ın yorumu ise "Oğlum bana gelip ’Anne ben evlenmek istiyorum’ derse tabii ki olumlu yaklaşırım. Benim için oğlumun isteği önemlidir" oldu.

Bu sert açıklamanın ardından balayı için Rodos'a giden Ersoy, evlilik sonrası İzmir'de gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. İstanbul'a ise sadece Star TV'de yayınlanan programının çekimleri için geliyordu. Eşinin yanından bir an olsun ayrılmayan, ona kendi elleriyle yemek yaptığını söyleyen ünlü sanatçı, Armağan Uzun istediği takdirde taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olabileceklerini dahi açıklamıştı:

"Evimde sıfırım. Aslında kahvaltı bile hazırlayamıyorum ama Armağan'a ilk defa mantarlı karides yaptım. Hayatımda elime domates alamazdım, domates lafını duyunca bile tüylerim ürperirdi. Ancak Armağan için domatesi elime alarak suyunu sıktım ve ona ellerimle mantarlı karides yaptım. İzmir'de ve İstanbul'da ev aldık. Beni seçen kişi benim doğurganlık özelliğimin olmadığını biliyor ve ileride de çocuk isterse kesinlikle evlat edinmem. Taşıyıcı anneye başvurabiliriz, Armağan Bey'den alınan spermlerle çocuk sahibi olabiliriz..."

Düğün hediyesi olarak Armağan Uzun'a bir jeep satın alan Bülent Ersoy, yakaladığı mutluluğu sadece eşi ve ailesiyle yaşamaya başladı. Dışarıdan hayatına kimseyi sokmayan sanatçı, en özel anlarını eşinin ailesiyle yaşıyordu. Sanatçı dostlarıyla bütün bağını koparan Ersoy, İzmir'deki evinde ev hanımlığı yaparken, Armağan Uzun da Foça'da bir gece kulübünde sahneye çıkıyordu.

İstanbul'a Star TV'de yayınlanan programı için perşembe sabahları gelen Bülent Ersoy, programını bitirir bitirmez cuma sabahı yeniden izmir'e dönüyor, eşiyle sıradan hayatına geri dönüyordu. 20 gündür böyle bir hayat süren Bülent Ersoy, yine 26 Temmuz perşembe sabahı İzmir'deki evinden çıkarak, sabah uçağıyla İstanbul'a geldi. Ersoy, İbrahim Tatlıses'in konuk olacağı programın hazırlıklarına başlarken, Armağan Uzun da çapkınlık turlarına çıktı!

KIR RESTORANINDA KAÇAMAK

20 günde aldatıldı
Bülent Ersoy'un İstanbul'da bulunduğu perşembe gününün akşamı Uzun, İzmir Sahilevleri'nde bulunan "Serender Yağmurevleri" adlı kır restoranına, 35 plakalı siyah bir Honda ile geldi. İnce, esmer, uzun boylu genç bir çocuk ve 20 yaşlarında genç bir kızla restorana gelen Uzun'un genç kızla olan samimiyeti gözlerden kaçmadı. Sapa bir yerde bulunan, çok az insanın bildiği bu mekanda genç kızla derin bir sohbete başlayan Armağan Uzun'un zaman zaman genç kızın saçını okşayıp onu dudaklarından öpmesi dikkatlerden kaçmadı.

Aynı şekilde genç kızın da Uzun'a olan ilgisi, ikilinin bir süredir görüştükleri ve birbirlerini yakından tanıdıklarının göstergesiydi. Restorana gelen müşteri sayısının artması üzerine bu durumdan rahatsız olan Armağan Uzun, genç kıza yanında ayrılmasını ve karşısına oturmasını söyledi. Bu sırada çok tedirgin olduğu gözlenen genç adam, sık sık Bülent Ersoy'la da telefonla konuştu...

NELER YAÅžANDI

20 günde aldatıldı
Tenha bir yerde yakalandı
Armağan Uzun, eşi Bülent Ersoy'un Star TV'de yayınlanan "Yıldızların Altında" programı için İstanbul'a gittiği gün, İzmir Narlıdere'de, fazla kimsenin bilmediği, yeşilliklerin arasında ve çeşitli bölmelerle ayrılmış Serender adlı tesiste bir genç kızla buluştu.

Sık sık dudaklarından öptü
35 TAU 71 plakalı, siyah Honda marka bir arabayla restorana gelen çiftin yanında, ince, esmer, uzun boylu genç de vardı. Daha önce yine aynı mekana aynı genç kızla gelen Uzun'un, zaman zaman genç kızı dudaklarından öptüğü ve onu kendisine çekerek sımsıkı sarıldığı dikkat çekti.

Ersoy'la telefonda konuÅŸtu
Genç kızın da Uzun'a olan ilgisi, ikilinin bir süredir görüştüklerinin göstergesiydi. Restorandaki müşteri sayısının artması üzerine rahatsız olan Uzun, genç kıza yanında ayrılmasını ve karşısına oturmasını söyledi. Sürekli etrafı kolaçan eden genç adam, sık sık Bülent Ersoy'la da telefonla konuştu...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!