2 askeri şehit eden 4 PKK’lı öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

2 askeri şehit eden 4 PKK’lı öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2008 00:00

Bingöl’ün Kiğı İlçesi’nde önceki akşam iftar saatinde 2 askerin şehit olduğu saldırıyı düzenleyen teröristlerin yakalanması için sürdürülen operasyonlar kapsamında 4 terörist öldürüldü.

Bu arada, saldırının ardından bölgeye sevk edilen S-70 tipi helikopter, teknik arıza nedeniyle acil iniş yaptı. Helikopterde bulunan personel hafif yaralandı. Önceki günkü saldırıda şehit düşen jandarma er Eyüp Gürsoy, Elazığ Askeri Hastanesi’nde düzenlenen törenin ardından memleketi Bursa’ya, Ramazan Demirci ise Kütahya’nın Gediz İlçesi’ne gönderildi.

F-16’lar gitti Hakkári’de dün uçak hareketliliği yaşandı. 4 adet F-16 savaş uçağı, saat 11.20 ve 11.30’da Hakkári üzerinden Kuzey Irak yönüne gitti. Uçaklar bir süre sonra aynı istikametten geri döndü

Bingöl’ün Yedisu İlçesi Jandarma Komutanlığı’ndaki mevzilere düzenlenen ve 4 askerin şehit olduğu saldırıda PKK’lı teröristlere yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan C.Ü. tutuklandı.

Siirt’in Eruh ilçesi Bilgili - Doğanca karayoluna teröristlerce döşenmiş patlayıcının infilakı sonucu yoldan geçen sivil bir araçta maddi hasar meydana geldi, araç içindeki bir vatandaş hafif yaralandı.

Bitlis’in Merkez ilçesi Çeltikli yolu Tıkanoğlu Deresi bölgesinde teröristlerce yol kenarına tuzaklanan 4 kilogram patlayıcı madde bulunarak imha edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!