2.5 yaşındaki çocuk 2 gündür kayıp

Güncelleme Tarihi:

2.5 yaşındaki çocuk 2 gündür kayıp
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2009 17:17

Aydın'ın Buharkent ilçesine bağlı Ortakçı köyünde dün kaybolan 2.5 yaşındaki Mustafa Erol, aradan geçen 28 saate rağmen bulunamadı.

Buharkent'te oturan ve Ortakçı köyünde yaşayan ailelerini ziyarete giden Hasan Hüseyin ve Derya Erol çiftinin 2.5 yaşındaki oğulları Mustafa, dün öğle saatlerinde ablasıyla oyun oynarken kayboldu.

Hasan Hüseyin Erol ile eşinin babası Galip Çağlayan'ın, yaptıkları aramadan sonuç alınamaması üzerine jandarma yetkililerine haber verildi. Ancak çocuk, aradan geçen 28 saate rağmen bulunamadı.

Buharkent Kaymakamı Mehmet Akçay, yaptığı açıklamada, olayın kendilerine intikal etmesinin ardından Aydın, Denizli ve İzmir İl Sivil Savunma Müdürlükleri ile AKUT'tan yardım istediklerini bildirdi.

Mehmet Akçay, şunları kaydetti:
“Ekiplerimiz dünden beri aramalarını yapıyor. Aramalara jandarmamız da katılıyor. Yaklaşık 2-3 kilometrelik bir arazide yaptığımız tüm aramalara rağmen Mustafa halen bulunamadı. Aradan yaklaşık 28 saat geçti. Hayatından endişe etmeye başladık. Şu anda çalışmalarımız sürüyor. Çalışmalara arama kurtarma köpekleri de katıldı. En kısa zamanda sağ salim bulmayı hedefliyoruz.”

Kaymakam Akçay, aramaların küçük çocuğun bulunmasına kadar aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!