Denizlerde fırtına uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Denizlerde fırtına uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2012 16:35

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, denizlerde fırtına uyarısında bulundu.

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Batı Karadeniz'de halen güneybatı yönünden esmekte olan rüzgar kuvvetlenerek, yarın güneyden 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına şeklinde esecek. Fırtına, cumartesi günü öğle saatlerinde Batı Karadeniz'de etkisini kaybedecek.
Marmara'da güney yönünden esmekte olan rüzgar kuvvetlenerek, yarın sabah saatlerinden itibaren 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına şeklinde esecek. Fırtına Marmara'da cumartesi günü sabah saatlerinden sonra etkisini yitirecek.
Kuzey Ege'de güney ve güneybatı yönlerinden esmekte olan rüzgar kuvvetlenerek, yarın günün ilk saatlerinden itibaren güneyden 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına, öğle saatlerinden itibaren ise güneyden 10 kuvvetinde tam fırtına (90-100km/s) şeklinde esecek. Fırtına, Kuzey Ege'de cumartesi günü sabah saatlerinden sonra etkisini kaybedecek.
Güney Ege'de batı ve güneybatı yönlerinden esmekte olan rüzgar kuvvetlenerek, yarın günün ilk saatlerinden itibaren güneyden 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına, öğle saatlerinden itibaren ise güneyden 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına (75-90km/s) şeklinde esecek. Fırtına, Güney Ege'de cumartesi günü öğle saatlerinde etkisini yitirecek.
Batı Akdeniz'de güneyli yönlerden esmekte olan rüzgar kuvvetlenerek, yarın akşam saatlerinden sonra 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına, cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren ise 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına (75-90km/s) şeklinde esecek. Fırtına Batı Akdeniz'de pazar günü ilk saatlerde etkisini kaybedecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!