Altın dolu kazak Van’a gitti

Güncelleme Tarihi:

Altın dolu kazak Van’a gitti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2011 00:00

Van’a yardım konvoyuna 12 bin liralık altının olduğu yastığı veren Batmanlı Sudemir Ailesi’nden sonra Ankaralı Boduroğlu Ailesi de dalgınlıklarının kurbanı oldu.

Tatile giderken hırsızlardan saklamak için iç kısmına altın iğneledikleri kazağı, unutkanlıkla Van’daki depremzedelere gönderen Boduroğlu ailesi, altınların yokluğunu 1 ay sonra fark etti. Devlet Demiryolları’ndan emekli baba Ahmet Boduroğlu, Devlet Tiyatroları’nda sahne ışıkçısı olarak çalışan oğlu Korhan’ın, evde kullanılmayan kışlık giysileri depremzedeler için yardım toplayan Devlet Tiyatrolarına götürdüğünü belirterek, şöyle konuştu:

Tüm birikimimiz gitti

“7 altın bileziği bir kazağın koltuk altı kısmına kırmızı bir kese içinde iğnelemiştik. Biz evde yokken Korhan, bunu bilmediği için diğer kazaklarla birlikte vermiş. Durumu fark edince yardımların nereye gönderildiğini öğrenmeye çalıştı. Devlet Tiyatroları, kazağı diğer malzemelerle birlikte Van Devlet Tiyatrosu’na göndermiş. Onlar da yardımları ihtiyaç sahibi köylülere ulaştırmış. Bu bilezikler henüz bekar olan çocuklarımız evlendikleri zaman onlara bir yatırım olacaktı. Tüm birikimimiz gitti.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!