Şehit ailelerinin evine ateş düştü

Güncelleme Tarihi:

Şehit ailelerinin evine ateş düştü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2011 12:53

Çukurca ilçesine bağlı Kazan Vadisinde çıkan çatışmada şehit olan Özel Kuvvetler Komutanlığında görevli Astsubay Başçavuş Ümit Tekinaslan'ın Kırşehir'in Kaman ilçesindeki baba evinde yas var.

Haberin Devamı

Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Kazan Vadisinde çıkan çatışmada şehit olan Özel Kuvvetler Komutanlığında görevli Astsubay Başçavuş Ümit Tekinaslan'ın (33) Kırşehir'in Kaman ilçesindeki baba evinde yas var.

BİR ŞEHİT ATEŞİ DE SÖKE'YE DÜŞTÜ / WEB TV

Kaman İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Cuma Mahallesindeki evine giderek oğlunun şehit düştüğü haberini verdiği baba Sıddık Tekinaslan,gözyaşlarını tutamadı.

/images/100/0x0/55ead3e3f018fbb8f899445a
Oğlunun operasyonlara katıldığını, gelininin ise Avusturya'da anne babasının yanında bulunduğunu belirten baba Tekinaslan, “Özel Kuvvetler Komutanlığında görevli oğlumun bir erkek çocuğu vardı. Gelinim anne babasının yanında Avusturya'da idi. Gece haberi alır almaz gelinim geldi. Vatan sağolsun. Allah bizlere sabır versin” dedi.

Haberin Devamı

Sabah saatlerinde Türkiye'ye gelen şehit Ümit Tekinaslan'ın eşi Meral Tekinaslan'ın fenalaştığı, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Kaman Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Şehit Astsubay Başçavuş Ümit Tekinaslan için ikindi namazının ardından Kaman Merkez Çarşı camisinde cenaze töreni düzenleneceği bildirildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Kazan Vadisinde sürdürülen operasyonlarda 1 astsubay şehit olmuş 6 asker yaralanmıştı.

Hakkâri’de 3 şehit 6 asker de yaralı

Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki Kazan Vadisi ve Işıklı Bölgesi’nde PKK’lılara yönelik operasyon sürüyor. Dün, sabah saatlerinde 2 kobra helikopteri Kazan Vadisi bölgesini bombaladı. PKK’lı teröristlere karşı operasyonların yoğunlaştığı Kazan Vadisi’nde çıkan çatışmada 1 astsubay şehit düştü, 6 asker de yaralandı.

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi yakınlarındaki Tekeli bölgesinde ise teröristlerin döşediği mayının patlamasıyla da Piyade erler Müslüm Kaya (21) ve Ferdi Bolat şehit oldu. 20 yaşında şehit olan Ferdi Bolat’ın Aydın’ın Söke ilçesindeki annesinin evine ateş düştü. 3 çocuğundan en büyüğü olan Ferdi Bolat’ın şehit olduğu haberini alan anne Çelik, “Vatan sağ olsun” dedi.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!