Teröre karşı dev yürüyüş

Güncelleme Tarihi:

Teröre karşı dev yürüyüş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2011 12:21

ÇEŞİTLİ sivil toplum kuruluşlarından oluşan ’Birliğe Çağrı Platformu’, 30 Ekim Pazar günü toplumun tamamını temsil eden meslek örgütleri, sendika konfederasyonları, derneklerin öncülüğünde ve siyasi partilerin desteğiyle İstanbul’da büyük bir yürüyüş yapacaklarını açıkladı.

Haberin Devamı

’Birliğe Çağrı Platformu’ adına açıklama yapan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu yürüyüşe kendilerin ile aynı hassasiyeti paylaşan herkesi davet ettiklerini söyledi.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu "Türkiye’nin her bölgesinde örgütlü toplumun bütün kesimlerini temsil eden kuruluşlar olarak bir aradayız. İçimizi yaralayan olaylar ile karşyı karşıyayız. Artan terör olayları neticesinde şehit düşen polislerimiz askerlerimizve vatandaşlarımızın acısını toplum olarak derinden hissediyoruz. Bu vahim olayların tek hedefi milletimizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaktır. Milletimizin birlik ve bütünlüğünü hedef olan bu olaylar karşısında bizler sessiz kalmayacağız. Terörü nefretle kınıyoruz. Oynanan kirli oyuna hep birlikte karşı duracağız. Hepimizi biliyoruz ki bu milletin tarihinde kirli oyunlar eksik olmamıştır. Bu kirli oyunları her zaman milletimizin azim ve kararlılığı bozmuştur" dedi.

Haberin Devamı

"KİRLİ OYUNLARA İNAT BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ"

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu "Toplumun tamamını temsil eden kesimler olarak temeli kardeşlik olan ’Birliğe Çağrı Platformu’ kurduk. Bu platform bütün sivil toplum kuruluşlarına açıktır. Aldığımız güçle 30 Ekim Pazar günü toplumun tamamını temsil eden meslek örgütlerinin, sendika konfederasyonlarının ve derneklerin öncülüğünde siyasi partilerimizin desteği ile İstanbul’da büyük bir yürüyüş yapacağız. Yürüyüşümüzde sadece birliğimizin ve bütünlüğümüzün simgesi ay yıldızlı bayrağımızı taşıyacağız. Kirli oyunlara inat birlikte yürüyeceğiz. Diyoruz ki çünkü sensiz olmaz. Yürüyüşe bizimle aynı hassasiyeti paylaşan herkesi davet ediyoruz" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!