19 yarışmacısı Çağlar Patır kimdir?

Güncelleme Tarihi:

19 yarışmacısı Çağlar Patır kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 13:09

Çağalr Patır, Barış Kılıç'ın sunduğu 19 yarışmasındaki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Kanal D ekranlarında yayınlanan 19 yarışmasında rakiplerini tek tek eleyen Çağlar Patır, 900 bin lira için yarışmaya hak kazandı. Peki, ismini katıldığı yarışmayla duyuran Çağlar Patır kimdir?

Haberin Devamı

Çağlar Patır, Kanal D ekranlarında yayınlanan 19 programında bugüne kadar verilen en büyük ödül olan 800 bin lirayı kazanmış durumda. Yarışmanın yeni bölümünde ise 900 bin lira için yarışacak. 

Doğuştan serebral palsi hastası olan ve koltuk değneği yardımıyla yürüyebilen Çağlar Patır, 1987 doğumlu. Vergi dairesinde çalışarak hayatını kazanan Çağatar Patır, aynı zamanda yüzmede madalya kazanmış bir sporcu. Maddi olarak kısıtlı bir ailede yetişen Çağlar Patar, yarışmada ailesi ve kendisiyle ilgili bilgi verirken evlerinde her şeye harcanan paranın hesabı sorulduğunu ancak kitaba verilen paranın hesabının sorulmadığını dile getirmişti. Sosyal bir insan olmadığı için çocukluğundan beri çok fazla kitap okuduğunu dile getiren Çağlar Patır’ın 19 yarışmasına katılma sebebi ise babasının adını taşıyan ilerici ve çağdaş bir eğitim kurumu açmak ve kendisi gibi dez avantajlı çocukların çok iyi bir eğitim almasını sağlayarak üst seviye insanlar olmalarını sağlamak.

 

 

 

                                                                            

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!