Adalet Sarayı'nda bıçaklı saldırı: 8 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Adalet Sarayında bıçaklı saldırı: 8 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2011 12:43

İstanbul Adalet Sarayı'nda, aynı davanın duruşmasını bekleyen taraflar arasında çıkan bıçaklı kavgada 8 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesinde “Basit Yaralama” ve “Mala zarar verme” suçlarına ilişkin davayı bekleyen sanık ile mağdur taraf arasında kavga çıktı.

OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR

Avrupa'nın en büyük adalet sarayı olan Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın içinde çıkan bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı. Taraflar arasındaki kavga adliye önünde de sürdü. Buradaki kavgada ise 7 kişi bıçaklandı

Gözaltına alınanlardan bir kişinin üzerinden ise silah çıktı.

ADALET SARAYI'NDAN FOTOĞRAFLAR 

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nın içinde aynı davanın duruşmasını bekleyen taraflar arasında saat 12.00 sıralarında çıkan kavgada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Basit Yaralama", "Tasarlayarak öldürmeye teşebbüs" ve "Mala zarar verme" suçlarına ilişkin davayı bekleyen sanık ile mağdur taraf arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesinin ardından bıçak kullanıldı.

Haberin Devamı

ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVKEDİLDİ

Bıçak kullanılması üzerine mağdur taraf oldukları belirtilen Rüstem Demir, Zeki Demir, Orkun Demir, Erkan Köroğlu ve Mehmet Etreci çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralananlar olması üzerine adliyesi çok sayıda ambulans çağrıldı. Yaralılar ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ve Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

9 KİŞİ GÖZALTINDA

Yaralılar hastaneye kaldırıldıktan sonra adliye dışındada taraflar arasında tekrar çıkan kavgada da 7 kişi daha yaralandı. Polis yaralama olayına karıştıkları iddia edilen 9 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi. Adliye önünde gözaltına alınan İhsan Demir'in üzerinden silah çıktığı öğrenildi.

ÇAĞLAYAN'DAKİ ADALET SARAYI'NDA BIÇAKLI SALDIRI / WEB TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!