Teknede ölüm böyle geldi

Güncelleme Tarihi:

Teknede ölüm böyle geldi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2011 00:00

Heybeliada’da Ali Küçükoğlu’nun bir başka teknenin biçmesiyle yeni aldığı teknesinde can verdiği kaza anının nefes kesen görüntüleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Tatil için geldiği İstanbul’da dehşet anlarını tesadüfen görüntüleyen İzmirli Deniz Güngör’ün fotoğraflarında, ‘katil’ teknenin yol açtığı dehşet kare kare görülüyor...

İSTANBUL Heybeliada’da, işadamı Ali Küçükoğlu’nun, ailesi ve dostlarıyla bulunduğu teknesine hızla arkadan gelen sürat teknesinin çarpması sonucu ölümüyle sonuçlanan kazanın fotoğrafları ortaya çıktı. 3 Eylül’de, makine mühendisi işadamı 54 yaşındaki Küçükoğlu, 3 hafta önce satın aldığı, ‘Mistral Wilmington’ adlı tekneyi kutlamak üzere eşi, 2 kızı ve aile dostları Saadet ve eşi Abdurrahman Özbağrıaçık çifti ile Marmara Denizi’ne açıldı. Bir süre gezen tekne, Heybeliada Çamlimanı açıklarında demirledi. Küçükoğlu ile Özbağrıaçık, teknenin havuzluğuna oturup sohbete başladı.  Bu sırada, iki yabancı uyruklu kadınla gezintiye çıkan tekstilci 38 yaşındaki İlker Yiğit Hepkeskin’in kullandığı sürat teknesi, demirli tekneye arkadan büyük bir hızla çarptı. Özbağrıaçık denize atlayıp kurtulurken, Küçükoğlu ağır yaralandı. Kıyıya çıkartılan Küçükoğlu can verdi, Hepkeskin tutuklandı.

KAZA SONRASI OLAY YERİNDE GÖRÜNTÜLER / FOTO GALERİ

DENİZDE DEHŞETİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI / WEB TV

‘Keşke yaşanmasaydı’

Cinayet gibi kazayı, İzmir’den eşiyle İstanbul’a tatile gelen ve o sırada kıyıdaki bir kafeteryada oturan Deniz Güngör’ün fotoğrafladığı ortaya çıktı. Denizdeki dehşeti gözler önüne seren fotoğraflarda, diğer teknenin hız kesmeden Küçükoğlu’nun teknesine çarpma anı, hemen yardıma koşan diğer tekneler kare kare yer aldı.  Kazanın şokunu hâlâ yaşayan Güngör, “Koyu seyrediyorduk. Sürat teknesi arkadan gelip hızla çarptı. Bir anda can pazarı yaşanmaya başladı. Fotoğrafları çektim ama keşke böyle üzücü bir kaza yaşanmasaydı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!