Eğri Orhan Entellektüel Orhan oldu kaçamadı

Güncelleme Tarihi:

Eğri Orhan Entellektüel Orhan oldu kaçamadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2011 21:37

Adana’da, ’çete kurmak, adam öldürmek ve adam öldürmeye azmettirmek’ iddialarıyla aranan ’Eğri Orhan’ lakaplı 34 yaşındaki Orhan Yaşar yakalandı.

2 yıldır polisin peşinde olduğu Orhan Yaşar’ın saç ve sakal uzatıp, pahalı gözlükler takarak, ’entel imajı’na bürünüp, eşkalini değiştirmeye çalıştığı belirtildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, ’çete kurmak, adam öldürmek ve adam öldürmeye azmettirmek’ de dahil olmak üzere 19 ayrı suçtan aranan Orhan Yaşar’ı yakalamak için takibini ısrarla sürdürdü. Tanınmamak için saç ve sakalını uzatıp, pahalı gözlüklerle kendisine entellektüel imajı veren Orhan Yaşar’ın, Mahfesığmaz Mahallesi’nde bir adreste saklandığı bilgisine ulaşan polis, operasyon düzenledi.

Baskın yapılacak sokakta dolaşan Orhan Yaşar, polis ekiplerini görünce kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamacanın ardından üzerinde kapri pantolonlu bulunan Orhan Yaşar, yakalanarak, gözaltına alındı. Orhan Yaşar, genelev patroniçesi Hatice Karakız’ın öldürülmesi olayıyla adını duyurmuştu.

Şüpheli Yaşar, alınan sağlık raporunun ardından sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!