"Türk ordusu komutansız kalmaz"

Güncelleme Tarihi:

Türk ordusu komutansız kalmaz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2011 11:10

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ve kuvvet komutanlarının emekliliklerini istemesiyle ilgili, “Ordumuzla milletimiz ve devletimiz arasında kimse fitne yaratmaya kalkmasın. Türk ordusu hepimizindir. Türk ordusu komutansız kalmaz” dedi.

Haberin Devamı

Bağış, AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen “Genel İstişare ve Değerlendirme” toplantısına katılmak üzere geldiği partinin Sütlüce'deki İl Başkanlığı önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Orgeneral Koşaner ve kuvvet komutanlarının emekliliklerini istemesiyle ilgili soru üzerine Bağış, konuyla ilgili dün akşam bir açıklama yaptığını hatırlattı.
Bağış, Türkiye'nin demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olduğunu vurgulayarak, “Her şey hukuk çerçevesinde işlemektedir. Avrupa'daki siyasiler de demokrasi çerçevesinde görüşlerini paylaşıyorlar. Her şey kurallar ve kanunlar çerçevesinde ilerliyor” diye konuştu.

Türk milletinin ordusuna peygamberinin adıyla hitap ettiğini ve ordusuna “peygamber ocağı” dediğini ifade eden Bağış, “Ordumuzla milletimiz ve devletimiz arasında kimse fitne yaratmaya kalkmasın. Türk ordusu hepimizindir. Türk ordusu komutansız kalmaz. Türkiye hepimizin. Türkiye'ye hep beraber sahip çıkacağız” dedi.

Haberin Devamı

BAKAN ÇELİK: TÜRKİYE NORMALLEŞİYOR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!