5 bin kişiye "teşekkür yemeği"

Güncelleme Tarihi:

5 bin kişiye teşekkür yemeği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2011 16:22

AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, milletvekili seçilmesi nedeniyle ’teşekkür’ yemeği verdi. Yemeğe Edirne Valisi Gökhan Sözer’in yanı sıra çok sayıda daire müdürü ile partili katıldı.

AK PARTİLİ MÜEZZİNOĞLUNDAN, 5 BİN KİŞİYE ’TEŞEKKÜR YEMEĞİ’

AK Parti Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, seçimlerin ardından Kırkpınar Güreşleri’nin yapıldığı Sarayiçi’nde ’teşekkür yemeği’ düzenledi. 2 dananın kesildiği yemek için ayrıca 1 ton pirinç, 1 ton kiraz, 10 bin ayran ve 10 bin dondurma hazırlandı. Yemekler, alanın dört tarafına dizilen traktör römorkları içinde tabaklara konularak masalara servis edildi.

VALİ VE MÜEZZİNOĞLU AYNI MASAYA OTURDU

Yemeğin yapıldığı alana AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, elini hiç bırakmadığı eşi Faize Müezzinoğlu ile birlikte geldi ve yemeğe katılan çok sayıda partili ile tokalaştı. Bu sırada yemeğin verildiği yere Edirne Valisi Gökhan Sözer makam aracı ile geldi. Ardından Vali Sözer ve Müezzinoğlu etli pilavın dağıtıldığı traktör römorkunun önünde buluştu ve birlikte yapılan yemeği kontrol etti. Ardından vatandaşlarla tokalaştıktan sonra birlikte protokoldeki yerlerine oturdu. Yemeğe Vali Sözer’in yanı sıra, Edirne Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı, Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Demirci ve Edirne Vergi Dairesi Başkanı İsmail Arslan ile 5 bine yakın partili ve vatandaş katıldı. Yemekte mehter takımı da gösteri yaptı.

’YOĞUN SEÇİM ATMOSFERİ GEÇİRDİK’

Yoğun bir secim atmosferi geçirdiklerini belirten AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu şunları söyledi:

"Seçimler dolayısıyla, geldiğimin ikinci günü bir yemekli toplantının sözünü tutuyoruz. O gün yemekli davetimizdeki mekana sığmamıştı katılımcılar. Dedik ki ’Mekanlar dar geliyor, inşallah seçimlerden sonra mekanların geniş olduğu ortamlarda danaları kesip, kazanları kaynatıp Edirnelilerle birlikte bir yemek yiyeceğiz’ demiştik. Hem o sözümüzü yerine getirmek, hem de hoşgörü içinde bir seçim atmosferi dolayısıyla tüm Edirnelilere teşekkür etmek için bu yemeği düzenledik.

SEDEFÇİ, İLGİLENEN OLMAYINCA GERİ DÖNDÜ

Geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısında, AK Partililerin Sarayiçi’nde yemek düzenlemek için kendisinden izin istediklerini belirten Belediye Başkanı SHP’li Hamdi Sedefçi, "Ben de izin verdim. 5- 10 dakika ben de uğrayacağım. Beni orada görürseniz yanlış anlamayın" demişti. Bugün yemeğin verildiği alana nezaket ziyareti için gelen Sedefçi, kendisi ile ilgilenen ve karşılayan kimse olmayınca hemen aracına binerek alandan uzaklaştı.

’PARTİLERİ DAVET ETTİK’

CHP ve MHP İl Başkanlarına da davet gönderdiklerini belirten Mehmet Müezzinoğlu, ise "Ancak gelmediler. Belediye başkanımız buradaydı, ama yoğunluktan dolayı ayrıldı sanırım. Tüm Edirnelilerle birlikte önümüzdeki süreç daha güzel olur. Bu bir teşekkürdür. Kutlama değil. Kutlamaları hizmetten sonra yapacağız inşallah" dedi.

VALİ, AK PARTİ LOGOSU ÖNÜNDE KONUŞTU

Ardından protokol üyelerine etli pilav ve ayran ikram edildi. Yemeğin ardından Müezzinoğlu Atatürk, Türk Bayrağı, Başbakan Erdoğan ve AK Parti afişinin asılı olduğu alanda mikrofonu alarak katılımcılara seslendi. Müezzinoğlu’nun konuşmasının ardından aynı yere Vali Sözer çıktı ve şunları söyledi:

"Örnek bir seçim süreci geçirdik. Huzur ve barış içerisinde, demokrasi anlayışını yükselterek başarıyla ve yüzümüzün akıyla Edirne olarak, Edirne halkı olarak bu seçimden de çıktık. Bu seçim sürecinde de, seçim sürecinden sonra da Edirne’ye bir şey katacak olan herkese teşükker ediyorum. Ama asıl olan çalışmaktır, üretmektir, hizmet etmektir. Bu topraklara alnını terini dökenin hem yanında, hem de destekçisi olarak yanında bulunacağız."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!