180 günlük yol haritasına 3 masa

Güncelleme Tarihi:

180 günlük yol haritasına 3 masa
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 00:08

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan’ın 2019’a kadar izlenecek yol haritası kapsamında Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER), Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) ve AK Parti İletişim Merkezi’ne (AKİM) gelen şikâyetlerin işleme konulup konulmadığı Cumhurbaşkanlığı ve AK Parti’de oluşturulacak ekip tarafından izlenecek.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ramazan Bayramı’nın hemen ardından başlatacağı 180 günlük yol haritası, Cumhurbaşkanlığı ve AK Parti’de oluşturulacak ekipler tarafından günlük, haftalık ve aylık olarak takip edilecek.

Üç masada toplanan şikâyetler, oluşturulan ekipler tarafından sıkı bir kontrol mekanizmasıyla değerlendirilerek. Talep, öneri, istek ve şikâyetler, ilgili kurumlarla irtibata geçilerek çözüme kavuşturulacak. Özellikle Beştepe’deki başdanışmanların koordinesinde yürütülecek çalışmalarda, vatandaşların en çok hangi konuda şikâyette bulunduğu, belediyeler, bakanlıklar ve kurumlarla ilgili talepleri, önerileri rapor haline getirilecek. Bu şikâyetlerle, buna yönelik atılacak adımların, 2019’daki yerel ve genel seçimlerde aday olacak kişiler için en önemli kriterlerden birisi olacağı belirtiliyor. 

BAKMADAN GEÇME!