Şüpheli çanta Kılıçdaroğlu'nun otobüsünün güzergahını değiştirtti

Güncelleme Tarihi:

Şüpheli çanta Kılıçdaroğlunun otobüsünün güzergahını değiştirtti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2011 14:22

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır’da katılacağı miting alanına giderken otobüsün geçiş güzergahında sahipsiz çanta polisi harekete geçirdi. Yolu kapatan polisin imha robotuyla patlattığı çanta boş çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Havaalanı’na indikten sonra parti otobüsüyle miting yapılacağı İstasyon Meydanı’na hareket etti. Kılıçdaroğlu’nun geçiş güzergahındaki merkez Yenişehir İlçesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde, duvar dibine bırakılan bir bilgisiyar çantası, bomba olabileceği şüphesiyel polisi alarma geçirdi. Polis, caddeyi trafiğe kapatarak, araç trafiğini durdurdu. Kılıçadoğlu’nun içinde bulunduğu otobüsün de güzergahı değiştirildi.

Sevk edilen bomba uzmanı polisler, çantayı bomba imha rabotuyla inceledi. Ardından robotla patlatılan çanta boş çıktı. Polis, daha sonra cadeyi trafiğe açtı. Çantanın imha edilmesi ardından Kılıçadoğlu’nun içinde bulunduğu otobüs Ofis Semti’nde bir tur attıktan sonra aynı cadde üzerinden geçerek miting alanına ulaştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!