Tatlıses Almanya'ya gitti

Güncelleme Tarihi:

Tatlıses Almanyaya gitti
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 06, 2011 07:28

Bir süre önce uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, tedavisini yurt dışında sürdürmek için özel uçakla Almanya'ya gitti.Acıbadem Maslak Hastanesi'nden sanatçının durumuyla ilgili yapılan açıklamada tedavi sürecinin uzun olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

İŞTE TATLISES'İN HASTANE ODASINDAKİ İLK FOTOĞRAFLARI 

TATLISES'İ BÖYLE UÇAĞA BİNDİRDİLER

TATLISES UÇAĞA BİNDİRİLİRKEN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ / WEB TV 

14 Mart’ta düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan Ä°brahim Tatlıses’in Almanya’ya gidiÅŸi öncesinde ilk olarak saat 05.00 sıralarında tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi’nden alındı. SaÄŸlık görevlilerinin nezaretinde Ä°brahim Tatlıses’i taşıyan ambulans polisin eskort eÅŸliÄŸiyle saat 05.45’de özel uçakların bulunduÄŸu Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne getirildi.      Â

Tatlıses için havalimanında Sağlık Bakanlığı’na ait Hawker 900XP tipi ambulans uçak özel olarak hazırlandı. Ambulanstan dikkatli bir şekilde sedyeyle yere indirilen Tatlıses’in gazeteciler tarafından görüntülenmemesi için yakınları ve polisin çevresini kapattı.

Haberin Devamı

Sedyenin uçağa bindirilmesi sırasında da sanatçının yakınları üzerlerindeki montları çıkararak İbrahim Tatlıses’in yüzünün kapatmaya çalıştı. Sanatçının kameralara yansıyan görüntülerinde saçının kesildiği ve beyazlaştığı görüldü.

İDO ELİNİ ÖPEREK UĞURLADI

Tatlıses uçağa konulurken oğlu İdo babasının elini öptü. Sağ elindeki mendil ile yüzünü silen Tatlıses sağlık ekipleri tarafından uçağa konuldu. İbrahim Tatlıses’i taşıyan uçak saat 06:00’da Atatürk Havalimanı’ndan hareket etti. Oğlu Ahmet Tatlı babasına refakat ederken, Tatlıses’in tedavisinin Münich’te hangi hastanede devam edeceği belirtilmedi.

TATLISES MUNIH'TE

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses, tedavisini yurt dışında sürdürmek üzere özel uçakla Almanya'nın Münih kentine getirildi.

Sabah saatlerinde özel uçakla Münih'e getirilen sanatçının, tedavisine kentin yakınlarındaki Murnau kasabasında bulunan bir hastanede devam edilecek.

"FÄ°ZÄ°K TEDAVÄ° VE REHABÄ°LÄ°TASYON SÃœRECÄ° UZUN SÃœRELÄ° DEVAM EDECEKTÄ°R"

Tedavi için bu sabah yurtdışına götürülen İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili Acıbadem Maslak Hastanesi'nden yazılı bir açıklama yapıldı. Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu'nun ifadelerinin yer aldığı açıklama şöyle:

Haberin Devamı

"Yoğun bakımdan çıkarak normal serviste tedavisi sürdürülen sanatçı İbrahim Tatlıses, bugün saat 05:00 itibariyle hastanemizden taburcu edilmiştir. Daha önce de belirttiğimiz gibi sanatçının fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci uzun süreli devam edecektir. Bu uzun süreçte fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamasının yurt dışında bir rehabilitasyon merkezinde devam edilmesi uygun görülmüştür.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!