Önce kendini, sonra evini yaktı

Güncelleme Tarihi:

Önce kendini, sonra evini yaktı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 05, 2011 16:27

Berfin, Berkcan ve Görkem. Eskişehir’de objektife takılan bu görüntüyü en başta, sokakta oyun oynayan arkadaşlarını izleyen üç kardeş zannedebilirsiniz. Ama onlar küle dönen evlerini ve vücudu yanan babalarını ‘komşularının’ penceresinden canlı canlı izledi.

Haberin Devamı

YANAN EVLERİNİ BÖYLE İZLEDİLER

 

Sazova Mahallesi’nde tek katlı evinde yaÅŸayan Serdar O. (33), eÅŸi Fidan B. ile çocukları Berfin (5), Berkcan (3) veÂGörkem O'yu (2) evden çıkardı. Daha sonra eve girerek odalara benzin döken Serdar O, evi ateÅŸe verdi.ÂÄ°hbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Serdar O'yu evden çıkarmak istedi.


Dışarı çıkmayan ve alkollü olduğu bildirilen Serdar O. elindeki benzini üzerine döküp kendisini de yaktı. Görevli polis ekiplerinin müdahalesi sonucu üzeri söndürülen ve dışarı çıkarılan Serdar O, olay yerinde bekleyen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Haberin Devamı


Vücudunun çeşitli yerlerinde yanık oluşan ve tedavi altına alınan Serdar O’nun hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında evde 3 bin lira maddi hasar meydana geldi. Serdar O'nun 2 ay önce bir iş yerinde çalışmaya başladığı ancak, 2 gün önce sigortasının yatırılmadığı gerekçesiyle işten ayrıldığı, çocuklarından birinin ameliyat olduğu ve tedavi masraflarını ödeyemediği iddia edildi.

Evleri küle dönen üç kardeşe ise komşuları sahip çıktı. Berfin, Berkcan ve Görkem yanmış evlerini ve hastaneye kaldırılan babalarını komşularının pencerelerinden izledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!