Hapisten çıktı, eşini ve oğlunu katletti

Güncelleme Tarihi:

Hapisten çıktı, eşini ve oğlunu katletti
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2011 00:00

Ankara’da, iki yıl önce eşini bıçaklayan ve 10 ay cezaevinde yatan Hasan Çetin, tahliye olduktan sonra boşandığı eşi Selime Bölükbaşı ile barışmak için önceki gece, Mamak, Akşemsettin Mahallesi’nde, eski eşi ve iki oğlunun oturduğu eve gitti.

Eski eşi ve oğulları Emre (13) ve Hüseyin’le (15) tartışan Hasan yanında bulunan tabanca ile aile fertlerini tehdit etti. Bölükbaşı, çocuklarını da yanına alarak yatak odasına kaçarak kapıyı kapattı. Kapıyı kırarak içeri giren Hasan Çetin, önce boşandığı eşi Selime Bölükbaşı’nı daha sonrada çocukları Emre ve Hüseyin Çetin’i vurdu. Hasan Çetin, kanlar içerisinde yatan ailesinin gözü önünde aynı tabancayla kafasına kurşun sıkarak intihar etti.

Bir oğlu ağır yaralı

Çiftin yaralı kurtulan küçük oğlu Emre Çetin polisten yardım istedi. Polis, dairenin kapısını kırarak içeri girdi. Selime Bölükbaşı ve küçük oğlu Emre hastanede hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Hüseyin Çetin tedaviye alındı. Komşular, polise verdiği ifadede, Hasan Çetin’in, sürekli eşini dövdüğünü, 10 yerinden bıçakladığı için tutuklandığını, bu arada boşandıklarını belirterek, “Cezaevinde çıktıktan sonra sürekli evin etrafında dolanıp ailesini tehdit ediyordu. Selime’nin daha bıçak yaraları yeni iyileşmişti” dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!