23 yıllık evlilik cinayetle bitti

Güncelleme Tarihi:

23 yıllık evlilik cinayetle bitti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2011 00:00

Yıllardır şiddet gördüğü eşinden boşanmaya çalışan Arzu Odabaş, dün çocuklarını okula bıraktıktan sonra Üsküdar’da 23 yıllık kocası tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Mustafa Odabaş daha önce de karısını bıçaklamış, sadece para cezası ve bir süre ‘yaklaşmama’ cezası almıştı.

Haberin Devamı

Mustafa ve Arzu Odabaş’ın 23 yıllık evliliklerinin son yılları, kavgalar nedeniyle karakol ve adliye koridorlarında geçti. Mustafa Odabaş’ın (50) 2005’te bıçakla yaraladığı Arzu Odabaş (43), boşanma davası açtı. Ancak 4 çocuğunun babasız büyütmemek için davadan vazgeçti. Çiftin arasındaki kavgalar bitmedi. Mustafa Odabaş, silahla tehdit, hakaret ve şiddet iddialarıyla Ümraniye Adliyesi’nde açılan ceza davalarında 9 ay hapis cezası aldı. Mahkeme cezayı erteledi. Mustafa Kocabaş adli para cezasıyla eşine yaklaşmama cezasına çarptırıldı.

Kadına kurşun yağdırdı

23 yıllık evlilik cinayetle bitti

Boşanma davaları yeniden açıldı. Mustafa Odabaş, Üsküdar’daki bir akrabasının evine yerleşti. Dün sabah saat 07.30 sıralarında 12 yaşındaki oğlu ile 10 yaşındaki kızını okula bırakan Arzu Odabaş, dönüşte Üsküdar Alemdağ Yolu, 24 numara önünde, Mustafa Odabaş ile karşılaştı. 9 mm çaplı tabancasını çeken Mustafa Odabaş, eşini kurşun yağmuruna tuttu. Arzu Odabaş, göğsüne isabet eden 8 kurşunla ağır yaralandı ve hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi. Mustafa Odabaş, göreve giden bir polis memurun tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

Temizliğe gider, söylemezdi

Arzu Odabaş’ın avukatı Neval Balan, çiftin 17 Mart’ta duruşması olduğunu belirterek, “Bu arada, Arzu Hanım’a babasının aldığı evi, Mustafa bey istiyordu. Arzu Hanım’ın babası üç yıl önce, namaza gitti ve kendisinden bir daha haber alınamadı” dedi. Arzu Odabaş’ın ağabeyi Ümit Terzi, kız kardeşinin 3-4 yıldır boşanmaya çalıştığını belirterek, şunları söyledi: “Bu kadar uzun dava süreci olur mu? Her gün dayak yiyordu. Kardeşim o kadar onurluydu ki çocuklarına temizliğe gittiğini söylemiyordu. Kreşte çalıştığını söylüyordu. ”

‘Hatırlamıyorum’

Yakalanan Mustafa Odabaş, ilk ifadesinde boşanma davaları süren eşi Arzu Odabaş’la tesadüfen karşılaştıklarını söyleyerek “Ne olduğunu hatırlamıyorum. Bana, hakaret etti” dedi.

23 yıllık evlilik cinayetle bitti

Haberin Devamı

23 yıllık evlilik cinayetle bitti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!