MHP'li milletvekili trafik kazası geçirdi

Güncelleme Tarihi:

MHPli milletvekili trafik kazası geçirdi
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 23, 2011 12:02

MHP Çanakkale Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz, geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralandı.

Haberin Devamı

KAZADAN FOTOÄžRAFLAR

Cengiz'in kullandığı araç Çanakkale'den Ankara'ya seyir halindeyken, Sivrihisar yakınlarında ÅŸarampole yuvarlandı. Kazada Cengiz ağır yaralandı, yanında bulunan kiÅŸi ise ayakta tedavi edildi. Â

Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Cengiz'in genel sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Murat Bozkurt, akciğerinde travma sonrası ciddi kanaması olan Cengiz'in kolunda ve omurgasında kırığı bulunduğunu söyledi. Kaburgasında da çok sayıda kırığı olan Cengiz'in şu an için şuurunun açık olduğunu belirten Bozkurt, Cengiz'in solunum cihazına bağlı olmadığını ancak genel sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu kaydetti.

Cengiz'in, Genel YoÄŸun Bakım Servisi'nde tedavisi sürüyor.   Â

Haberin Devamı

ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Çanakkale'de MHP'den 21. Dönem  Milletvekili seçilen Sıtkı Turan 1999'da geçirdiği trafik kazasında hayatını  kaybetti, 23. Dönem Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz ise bugün geçirdiği trafik  kazasında ağır yaralandı.

18 Nisan 1999 yılında yapılan  seçimlerde Çanakkale'den MHP milletvekili seçilen Sıtkı Turan'ın kullandığı 06  ZMB 31 plakalı otomobilin, 12 Aralık 1999 tarihinde Balıkesir-Edremit karayolunun  11. kilometresinde 10 YL 253 plakalı kamyona arkadan çarpması sonucu MHP  Milletvekili Turan ile danışmanı Metin Demir kaza yerinde hayatını kaybetmişti.

TBMM'ye 23. Dönem MHP Çanakkale Milletvekili olarak seçilen Mustafa Kemal  Cengiz de sabaha karşı Ankara'ya seyir halindeyken, Sivrihisar yakınlarında  kullandığı otomobilinin şarampole yuvarlanması sonucu ağır yaralanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!