Öldürüp gömdüler

Güncelleme Tarihi:

Öldürüp gömdüler
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 17, 2011 00:00

Edirne’de okul çıkışı kaybolan 8 yaşındaki Hasret Karakoç’un cesedi kimsenin oturmadığı harabe evde gömülü bulundu. Küçük kızın başına sert bir cisimle vurulduktan sonra gömüldüğü tespit edildi. Cinayetle ilgili komşu kadınla oğlu gözaltına alındı.

EDÄ°RNE’nin Havsa Ä°lçesi’ne baÄŸlı Åžerbettar Köyü’nde yaÅŸayan çiftçi Emine ve Ä°lkay Karakoç çiftinin 3 çocuÄŸundan biri olan ilköğretim 2’nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Hasret Karakoç, önceki gün okul çıkışı kayboldu. Ailenin ihbarı üzerine köye gelen jandarma, arama-kurtarma köpekleriyle geniÅŸ kapsamlı arama yaptı. Aramalarda Hasret Karakoç’un evinin 50 metre uzağında boÅŸ bir kömürlükte botu bulundu. Çalışmalarını bu bölgede yoÄŸunlaÅŸtıran ekipler, kömürlüğün yanındaki Åž. ailesine ait, kullanılmayan boÅŸ evin içinde kızın topraÄŸa gömülmüş cesedini buldu. Yapılan incelemede Hasret Karakoç’un başına sert bir cisimle vurulduÄŸu tespit edildi.Â

Komşulara gözaltı

Öldürüp gömdüler


Cinayetle ilgisi olduğu düşünülen Karakoç ailesinin komşuları 55 yaşındaki S.Ş. ve oğlu 17 yaşındaki S.Ş. gözaltına alındı. Anne ve oğul suçlamaları kabul etmedi. Bir süre önce karısı S.Ş. ile tartışan A.Ş.’nin evi terk ettiği, anne ile oğlunun birlikte yaşadığı belirtildi. Karakoç ile Ş. ailesi fertlerinin iki gün önce tartıştığı, bu nedenle iki aile arasında husumet oluştuğu ileri sürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!