17 yaşındaki Merve bir haftadır kayıp

Güncelleme Tarihi:

17 yaşındaki Merve bir haftadır kayıp
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2010 12:11

KOCAELİ’nin Gebze İlçesi'nde bir hafta önce bakkala gitmek üzere evden çıkan 17 yaşındaki Merve Nur Göksal’dan bir haftadır haber alınamıyor. Ailesi Merve’nin bulunması için Cumruriyet Savcılığına başvururken, kızlarının hayatından endişe ettiklerini söyledi.

Gebze’nin Güzeller Mahallesi 938 sokakta oturan Ayşe- Hamit Göksal çiftinin iki çocuğunun büyüğü Merve Nur, 26 Ekim günü saat 08.30’da evden ekmek almak için çıktı. O saatten sonra Merve’den bir daha haber alınamadığı gibi cep telefonuna da ulaşılamadı. Bir fabrikada temizlik işçisi olarak çalışan baba Hamit Göksal kızının kendi isteği ile kaçmasının mümkün olmadığını, ailesine son derece bağlı olduğunu belirtti. Kızının kaçırılmış olabileceğini anlatan baba Hamit Güksal şunları söyledi:

“Kızım Merve Nur sözümüzden hiç çıkmazdı. 26 Ekim Salı sabahı ben ve annesi işe giderken o da bakkala ekmek almak için çıktı. Kendisini en son üst katta oturan ve o sırada evin önünde bulunan dedesi görmüş. O günden beri kızımızdan bir daha haber alamadık. Kızımız hayatından endişe ediyoruz. Merve büyük ihtimalle kaçırıldı. Eğer kendi kaçsaydı bizi arardı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!