Beypazarı'na şimdi de süpürge aracı

Güncelleme Tarihi:

Beypazarına şimdi de süpürge aracı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2011 12:23

Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp’ın, sürpriz bir kararla MHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçtiği Ankara’nın Beypazarı İlçesi’ne, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in talimatı ile hibe araç desteği devam ediyor. 1 cenaze aracı, 1 hidromak iş makinası ve 2 çöp kamyonunun ardından, Beypazarı’na şimdi de Büyükşehir Belediyesi’nden süpürge kamyonu hibe edildi. Beypazarı Belediyesi’ne teslim edilen araç, ilçe yollarını süpürmeye başladı.

HİBE EDİLEN ARAÇLARLA POZ VERMİŞTİ

Yerel seçimlerde Beypazarı halkının yüzde 45.5’lik oy desteğini alarak MHP’den Belediye Başkanı seçildikten 2 yıl sonra AK Parti’ye geçen Başkan Özalp, geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden hibe olarak gönderilen 1 cenaze aracı, 1 hidromak iş makinası ve 2 çöp kamyonunun ardından, şimdi de Temizlik İşleri biriminin ihtiyaç duyduğu 1 süpürge kamyonunu teslim aldı. Beypazarı Belediyesi araç filosuna katılan süpürge aracı, birçok temizlik işçisinin uzun sürede süpürdüğü alanları, daha kısa sürede ve daha temiz hale getirecek.

Belediye Başkan M. Cengiz Özalp daha önce yaptığı açıklamasında, hükümet kanadından çok büyük vaadler aldığını belirtirken, "Bunlar gerçekleştikçe açıklayacağım" demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!