Astsubay ve eÅŸinin aracı TIR'ın altına girdi: 2 ölü

Güncelleme Tarihi:

Astsubay ve eşinin aracı TIRın altına girdi: 2 ölü
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 09, 2011 11:03

ÇORUM’un Osmancık İlçesi’nde, otomobiliyle TIR’ın altına giren astsubay 35 yaşındaki Salih Coşkun ile yanında bulunan eşi 30 yaşındaki Özlem Coşkun öldü. Kazada çiftin çocukları 5 yaşındaki Egemen Coşkun ise ağır yaralandı.

Haberin Devamı

KAZADAN FOTOÄžRAFLAR

Ä°zmit’te astsubay olarak görev yapan Salih CoÅŸkun, 41 R 5329 plakalı otomobiline eÅŸini ve çocuÄŸunu da alıp, tatil için memleketi Gümüşhane’ye gitmek üzere yola çıktı. Otomobil bugün saat 08.00 sıralarında Çorum’un Osmancık Ä°lçesi yakınlarında, önünde giden 55 yaşındaki Yılmaz Gezer yönetimindeki 19 EF 325 plakalı TIR’a arkadan çarparak altına girdi. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldel kazada otomobil sürücüsü Salih CoÅŸkun ve eÅŸi Özlem CoÅŸkun araçta sıkışarak can verdi. Arkada oturan çocukları Egemen CoÅŸkun ise ağır yaralanarak Çorum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Â

Yaklaşık 2 saat karayolu ulaşıma kapandı. Trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Cesetler sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda çıkarıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!