PTT şubesi soyuldu

Güncelleme Tarihi:

PTT şubesi soyuldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2011 17:14

DİYARBAKIR’da yüzünü kaşkolla kapatarak girdiği PTT şubesinde çalışanları tabancayla etkisiz hale getiren soyguncu henüz belirlenemeyen bir miktar parayı alıp, kaçtı. Şube kapısına da bomba süsü verilmiş poşet bırakan soyguncu kaçarken paltosunu düşürdü.

Haberin Devamı

SOYGUNDAN FOTOĞRAFLAR

Merkez Bağlar İlçesi Huzurevleri semtinde bulunan PTT şubesine bugün saat 15.30 sıralarında gelen yüzü kaşkolla kapalı bir kişi, tabancasını çıkarıp, çalışanları etkisiz hale getirdi. Vezneye giden soyguncu burada henüz miktarı belirlenemeyen parayı alıp, koşarak şubeden çıktı.

Soyguncunun kaçarken şubenin kapısına, üzerinde kablolar bulunan bir poşet bıraktığını da gören görevliler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine polis alarma geçti, Özel Harekat ekiplerinin de olay yerine gelmesiyle PTT şubesi güvenlik çemberine alındı. Bomba imha uzmanları tarafından incelenen poşette patlayıcı olmadığı belirlendi.

KAÇARKEN PALTOSUNU DÜŞÜRDÜ

PTT şubesindeki soygunu gerçekleştirdikten sonra ara sokaklara kaçan şüphelinin düşürdüğü paltosunu yoldan geçen bir taksi şoförü bularak olay yerindeki polislere teslim etti.

Polis, soyguncuyu yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!