KılıçdaroÄŸlu: Haklı olduÄŸuımuz için kazanıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu: Haklı olduğuımuz için kazanıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2010 13:40

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'de yaşanan yönetim kriziyle ilgili yeni bir açıklama yaptı. İşte Kılıçdaroğlu'nun sözlerinden satır başları:

Haberin Devamı

KILIÇDAROĞLU: KIRGINLIKLARI UNUTALIM

Ä°ÅŸte KılıçdaroÄŸlu'nun sözlerinden satır baÅŸları: Â

Bir ÅŸeyi unutmayacağız. CHP devrimcilerin partisidir. CHP’nin ekseni bellidir, yolu bellidir. Laik demokratik sosyal hukuk devleti ve çaÄŸdaÅŸ uygarlıktır ve CHP’nin yeri halkın baÄŸrıdır. Halkla beraber yürüyeceÄŸiz. Çiftçidir, işçidir, çöpten kağıt toplayan yurttaşımızda bizim başımızın üstünde, fabrika açıp binlerce kiÅŸi çalıştıran sanayici de bizim başımızın üstünde.Â

Bize düşen bir görev var. Toplumun her alanında Türkiye’nin her bölgesinde, fabrikada da tarlada da esnafın yanında da kahvede de her yerde çalışacağız. CHP’yi anlatacağız. Halkın partisini anlatacağız. Var olan karanlıkları, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bir kabus gibi indiği Türkiye’de CHP’nin aydınlığını anlatacağız.

Haberin Devamı

Bir şeyden emin olmanızı istiyoruz. Biz yeni CHP derken, sanki hiç yokmuş, hiç yokmuş gibi bir anlayışı reddediyoruz. Bundan kastımız, CHP’nin yeni yönetimidir. Bu yönetim halktan yana bir yönetimidir. Bu yönetim korkulara karşı direnen bir yönetimdir. Özgürlüğü getiren bir yönetimdir. Kimse bizi özgürlüğün dışındaki, hukukun dışındaki bir alana taşımayacaktır.

Zaten haklı olduğumuz için kazanıyoruz, buradayız. Mücadelemiz devam edecek hiç meraklanmayın. Yarın miting meydanlarında söylediğim bir söz vardı. Efsane liderimiz Bülent Ecevit diye. Yarın onunla ilgili olarak bu salonda bir toplantı yapacağız. Ecevit’i, halkçı Ecevit’i halkıyla beraber, onu gönüllerinde taşıyan biz partililer yine bu salonda kutlayacağız.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!