Başbakan'dan canlı bomba açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Başbakandan canlı bomba açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2010 13:17

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir teröristin üzerindeki bombayı Taksim Meydanı'nda patlatması neticesinde 10'u polis, 12 oradan geçen vatandaş olmak üzere 22 kişinin yaralandığını belirterek, “Türkiye'yi karıştırmak, huzuru, istikrarı, güvenlik ortamını bozmak isteyenlere asla ve asla müsamaha gösterilmeyeceğini, bu saldırıların hiçbir şekilde Türkiye'yi birlik, kardeşlik ve kalkınma hedeflerinden alıkoyamayacağını bir kez daha hatırlatıyorum” dedi.

Haberin Devamı

İŞTE BAŞBAKAN'IN 'CANLI BOMBA' AÇIKLAMASI / WEB TV

YARALILAR HASTANEYE BÖYLE GETİRİLDİ / WEB TV

İŞTE PATLAMA ANI

PATLAMA SONRASI İLK FOTOĞRAFLAR

Erdoğan, Mardin'de Ilısu köyü konutlarının anahtar teslim törenine  yaptığı konuşmada, Taksim'deki patlamaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Erdoğan, “Bir teröristin üzerindeki bombayı İstanbul'un en kalabalık  noktasında Taksim Meydanı'nda patlatması neticesinde 10'u polis memurumuz, 12'si  de oradan geçmekte olan vatandaşımız olmak üzere 22 kardeşimiz yaralandı” diyen  Erdoğan, yaralılara Allah'tan acil şifalar diledi. Polis teşkilatına, millete ve  vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:
“Türkiye'yi karıştırmak, huzuru, istikrarı, güvenlik ortamını bozmak  isteyenlere asla ve asla müsamaha gösterilmeyeceğini, bu saldırıların hiçbir  şekilde Türkiye'yi birlik, kardeşlik ve kalkınma hedeflerinden alıkoyamayacağını  bir kez daha hatırlatıyorum. Biz biriz, biz beraberiz, biz kardeşiz ve bu  birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz olduğu sürece bilesiniz ki bu oyunlar  bozulacaktır. Bu oyunların temelinde ne yatıyor? Bu oyunların temelinde işte bu  tür kalkınmaların engellenmesi yatıyor. Bu oyunların temelinde Ilısu gibi  barajların engellenmesi yatıyor. Bu oyunların temelinde kalkınmış, modern  Türkiye'nin engellenmesi yatıyor. Bu oyunların temelinde binlerce, on binlerce,  yüz binlerce işsiz kardeşimin iş bulması için yapılmakta olan seraların  engellenmesi yatıyor. Yolumuza kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Okullarımızı  da yapacağız, hastanelerimizi de yapacağız. Köylerimize, beldelerimize yolu da  suyu da elektriği de her şeyi götüreceğiz. Bütün bunlarla birlikte bu ülkede  inşallah şu barajlarla birlikte de artık 'su akar Türk bakar' demeyeceğiz, 'su  akar Türk yapar diyeceğiz.”

Haberin Devamı

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!