Emniyet müdüründen ilk açıklama

Güncelleme Tarihi:

Emniyet müdüründen ilk açıklama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2010 11:22

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Taksim'deki saldırı ile ilgili olarak ilk resmi açıklamayı yaptı. Çapkın, canlı bombanın yanında patlamamış ikinci bir bomba bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı

BAŞBAKAN'DAN 'CANLI BOMBA' AÇIKLAMASI / WEB TV

YARALILAR HASTANEYE BÖYLE GETİRİLDİ / WEB TV

İŞTE ÇAPKIN'IN AÇIKLAMALARI / WEB TV

PATLAMA SONRASI İLK FOTOĞRAFLAR

  

Yaşanan olayın çok üzücü olduğunu ifade eden Çapkın, “Canlı bomba olduğu  görülüyor. 12'si vatandaş, 10'u polis olmak üzere 22 yaralımız var. Ölenimiz,  şehidimiz yok” dedi.

Çapkın, patlamanın meydana geldiği Taksim Meydanı'nda incelemelerde  bulunarak ilgililerden bilgi aldıktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptı.

Olayın çok üzücü olduğunu ifade eden Çapkın, “Canlı bomba olduğu  görülüyor. 12'si vatandaş, 10'u polis olmak üzere 22 yaralımız var. Ölenimiz,  şehidimiz yok. Şu anda bildiklerimiz bunlar. Hepimize, ülkemize geçmiş olsun.  Ağır olan 2 yaralı var gibi gözüküyor. Şimdilik söyleyebileceğim bunlar” dedi.

MİNİBÜSE GİRMEYE ÇALIŞMIŞ

Haberin Devamı

Çapkın, olayı kimin yaptığının sorulması üzerine, “Şu anda bir bilgimiz  yok. Onlar şu anda araştırılıyor. Canlı bomba. Kendisi parçalanmış gördüğünüz  gibi. Ceset erkek görünüyor” karşılığını verdi.

Canlı bombanın polis otobüsüne girip girmediği yönündeki bir soruya da  Çapkın, “Evet polis minibüsüne girmeye çalışmış” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!