Tuzla'da damat dehşeti: 2 ölü

Güncelleme Tarihi:

Tuzlada damat dehşeti: 2 ölü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2010 13:29

TUZLA’da, ayrı yaşadığı eşinin baba evini basan öfkeli damat dehşet saçtı. Pompalı tüfekle kayınvalidesine ve boşanmak üzere oldukları eşine kurşun yağdıran Gökhan Gök, daha sonra da tüfekle başına ateş ederek intihar etti.

Haberin Devamı

Kezban Gök (18), kaçarak evlendiği Gökhan Gök'ü (24) iki ay önce terk ederek Mimar Sinan Mahallesi, Hakan Sokak'taki baba evine döndü. Aydın'da yaşayan Gökhan Gök, iddiaya göre birçok defa barışma girişiminde bulundu. Her defasında eşi tarafından reddedilen Gökhan Gök, bugün saat 12.00 sıralarında kayınpederinin Tuzla’daki evine geldi.

Çıkan tartışma sonrasında Gökhan Gök, evin bahçe kapısında tüfekle önce kayınvalidesi Fatma Öztürk’ü (38) başından vurdu. Daha sonra kaçmak isteyen eşi Kezban Gök’ü sırtından vurarak yaraladı. Ortalığı kan gölüne çeviren Gökhan Gök daha sonra elindeki tüfeği çenesine dayayıp tetiğe bastı. Gökhan Gök ve kayınvalidesi Fatma Öztürk olay yerinde hayatlarını kaybetti. Ağır yaralanan Kezban Gök ambulansla Tuzla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kezban Gök, ameliyat için buradan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Kezban Gök’ün hayati tehlikeyi atlamadığı öğrenildi. Damat ve kayınvalidesinin cesetleri Tuzla Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

Dehşet anlarına tanık olan yaşlı bir kadın, “Kayınvalidesi ve eşini silahla vurdu, biz engel olmaya çalıştık bağırdık fakat dinlemedi. Daha sonra tüfeği çenesine dayayıp ateş ederek intihar etti” diye konuştu.

Dehşetin yaşandığı eve çok sayıda polis ekibi sevk edilirken Mimar Sinan İlköğretim okulunun çıkış saati olması nedeniyle birçok öğrenci de olaya şahit oldu. Polisler emniyet şeridi çekerek geniş bir güvenlik koridoru oluşturdu. Olayı duyan Öztürk ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi. Genç bir kadın cinayetin işlendiği eve girmek isterken, yakınları ve polis tarafından güçlükle engellendi.

Damat Gökhan Gök’ün Aydın’dan geldiği otomobili çekici ile otoparka götürüldü. Polis olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!