Avcı’ya ‘korsan’ küfür

Güncelleme Tarihi:

Avcı’ya ‘korsan’ küfür
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2010 00:00

Polis Akademisi Öğretim Görevlisi ve yazar Doç. Dr. Önder Aytaç, samanyoluhaber.com internet sitesinde, “Hanefi Avcı’nın Medyatörleri/Teleşnikofları ile kamuoyunun iğfal edilmesi” başlıklı yazısında eski Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’ya hakaretler yağdırdı.

Aytaç, 2 gün önce şunları yazdı:

Evet, o yazıyı ben yazdım

- “Hanefi Avcı’nın kitabından alıntılamalar/örneklemeler yaparak devam edecek olursak; Avcı, tam da HSYK tartışmalarının sürdüğü ve hâkim savcıların atamalarının yapılamadığı, Hükümet ile HSYK’nın gerilim yaşadığı günlerde yayınladığı kitabında; son 8-10 senede atanan tüm özel yetkili mahkeme hâkim ve savcılarının emsalleri ile değiştirilmesi gerektiğini, kitabının içinde sayfa 300 de söylemektedir. İsterseniz buradan yakın!.. Ben demedim mi size Avcı’nın (ç)enesi ve para(digma)ları söz konusu diye. Adam her haliyle; ‘...küçük dağları ben yarattım, büyükleri amcaoğlu...’ diyor. Ama kabahat sende değil. Ben de ve benim gibi olanlarda. Çünkü senin g..ünü biz kaldırdık. Ama kalkan g..ünü indirmek de benim boynumun borcudur Hanefi Avcı... Ve sen kimsin ya!.. Böylesi saygısızca bütün adli sistemi karalamaya çalışıyorsun.”

- Telefonla ulaştığımız Aytaç, yazının kendisine ait olduğunu belirterek, “Evet ben yazdım. Ruşen Çakır, nasıl ki Önder Aytaç, k.... uyduruyor diye yazmışsa ben de evet aynen bu şekilde yazdım. Samanyoluhaber bu bölümü yazının içinden çıkarmış mı? Haberim yok. Çıkarmışsa da kendi yayın politikasına uymadığı için çıkartmıştır” dedi.

Site: Küfürleri atmıştık

- Yazının hem küfürlü, bölümleriyle hem küfürsüz bölümleriyle yayınlandığı Samanyoluhaber.com internet sitesinin yayın sorumlusu Engin Sağ, konuyla ilgili şunları söyledi: “Önder Bey, yazısını bize cumartesi günü gönderdi. Yazının içinde küfürler olan bölümü görünce aradık, küfürlü bölümü çıkartacağımızı söyledik. Kendisi de uygun gördü. Yazı, küfürlü bölüm çıkartıldıktan sonra yayınlandı. Ancak pazar günü Önder Bey, arkadaşları arayarak yazıda birtakım imla hataları olduğunu belirterek, düzeltilmişini gönderdiğini söylemiş. Bu yazıda küfürlü bölüm varmış. Pazar günü sitede görevli olan arkadaşlar, yazının daha önce kontrol edildiğini düşünerek olduğu gibi siteye koymuşlar. Dolayısı ile küfürlü bölümde bu şekilde yayınlanmış. Bunun üzerine diğer internet siteleri de alıntı yaparak yayınlamış. Yazıda küfürlü bölümün olduğunu fark edince yazıyı tekrar geri çektik. Bu bölümü çıkardıktan sonra yayınladık.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!