Polisten sürücülere iftar yemeği ikramı

Güncelleme Tarihi:

Polisten sürücülere iftar yemeği ikramı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2010 15:58

KARAMAN’da trafik polisleri, iftar saatinde Bölge Trafik Müdürlüğü binası önünden geçen araçları durdurup sürücülere binanın bahçesinde iftar yemeği ikram ediyor.

Haberin Devamı

POLİS SÜRÜCÜLERİ BÖYLE ÇEVİRDİ

Karaman Emniyet Müdürlüğü, 5 yıl önce başlattığı sürücülere iftar yemeği ikramını bu yıl da sürdürüyor. Polis, Karaman- Konya karayolunun 8’inci kilometresinde bulanan Bölge Trafik Müdürlüğü önünde, yoldan geçen araçları durdurup, sürücülere ve yanlarında bulunanları bölge müdürlüğünün bahçesine davet ediyor ve burada iftar yemeği ikram ediyor.

Karaman İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, “Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da tam iftar vakti, ilimizden geçen sürücülerimize iftar veriyoruz. Acele edip bir başka yere yetişemeyen, kaza veya bir başka olumsuzluğa sebebiyet vermemek için hem de polis vatandaş kaynaşmasının sağlanması adına her yıl yaptığımız uygulamayı bu senede devam ettiriyoruz. Amacımız hem onların aç olarak gitmemeleri, hem de sürücülerimizin daha dikkatli seyretmeleridir. Ekiplerimiz sürücülerimizi iftara davet ettikleri zaman, onlarda mutluluklarını ifade ediyorlar. Dolayısıyla onlar mutlu, biz mutlu, herkes mutlu oluyor” dedi.

Sürücüler ise polisin iftar yemeği uygulamasından dolayı duygulandıklarını ve mutlu olduklarını ifade etti.

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!