Eski eşini parçalayıp buzdolabında sakladı

Güncelleme Tarihi:

Eski eşini parçalayıp buzdolabında sakladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2010 08:04

Muğla’nın Fethiye İlçesi'nde aynı evde yaşadığı eski eşini öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp derin dondurucuda saklayan bir kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İki oğlu ve bir yıl önce boşandığı işsiz Cengiz A. ile birlikte yaşayan G.E.(35), bu akşam saatlerinde sinir krizi geçirince hastaneye kaldırıldı. Acil Servis'te tedaviye alınan G.E., doktorlara eski eşini öldürdüğünü, cesedini parçalayıp 4 gündür evde sakladığını anlattı. Durumun polise bildirilmesi üzerine harekete geçen ekipler, G.E.'nin yaşadığı eve gitti. Evde bulunan derin dondurucuyu açan polis, Cengiz A.'nın parçalanmış cesediyle karşılaştı. Olayın ardından G.E. gözaltına alınırken, Cengiz A.'nın cesedinin parçaları ise battaniyeye konularak Adli Tıp morguna gönderdi.

Evlere temizliğe giderek geçimini sağlayan G.E.'nin dört gün önce Cengiz A. ile tartıştığı, mahalle sakinleri tarafından sakinleştirildiği belirtildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise, G.E.'nin aynı gün eski eşiyle evde kavga ettiğini, kendisini kolundan falçatayla yaralayan Cengiz A.'yı bıçaklayarak öldürüp cesedini parçalara ayırarak buzdolabına koyduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Polis, korkunç cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!