H.S.S.K 26. yaşını kutladı

Güncelleme Tarihi:

H.S.S.K 26. yaşını kutladı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 19, 2010 12:20

HSSK 26. sezonunu ve yeni dekarasyonunu, unutulmaz bir geceyle kutladı.

Haberin Devamı

HEYBELÄ°ADA SU SPORLARI KLUBÃœNDEN FOTOÄžRAFLAR

Her yıl sezonu bir  kokteyl ve ardından bir konserle açan HSSK, bu yıl da sezona son derece bakımlı ve çok şık bir mekanda, misafirlerini ve üyelerini ağırlayarak girdi. 

ENBE orkestrasının muhteÅŸem bir konser verdiÄŸi gecede, Heybeliada Su Sporları Klubü, yeni dekarasyonuyla üye ve misafirlerine unutulmaz bir gece yaÅŸattı. Â

Kuruluş amacı,Türkiye'de Su Sporlarına olan ilgiyi artırmak, geliştirmek ve bu alanda Atatürk ilkelerine bağlı, ruh ve beden sağlığı gelişmiş sporcular yetiştirmek olan H.S.S.Kulübü, 26 yıldır yaptığı çalışmalarla su sporlarının önemli kulüplerinden biri oldu.

PRENS ADASI

Prens Adalarından biri olan Heybeliada'nın Değirmenburnu mevkiinde kurulan HSSK'da, 10 dönüm arazi üzerinde, biri Olimpik diğeri, yarı Olimpik boyutlarda iki adet yüzme havuzu, bir çocuk havuzu, bir de süs havuzu bulunuyor. Ayrıca, yüzme, yelken, sörf  ve  sutopu  için gerekli tüm altyapı ve  fizik koşullara sahip olan kulüp, üyelerinin istifade edebileceği sosyal alanlara da sahip.

2500 YÜZÜCÜ YETİŞTİRDİ

Haberin Devamı

1600'ü aktif 3500 üyeye sahip olan HSSK, kurulduğu günden buyana 2500 yüzücü, 750 sutopçu, 100 yelkenci, 50 kürekçi yetiştirerek, Türkiye' yi Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda temsil etti.

ÇOCUKLARA YENİ BİR GELECEK

Bu sporcuların bir bölümü sosyal sorumluluk adına Heybeliada'nın gençlerinden ve mali durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarından oluşuyor.

HEDEF ÅžAMPÄ°YONLUK

Sadece üye aidatları ile yaşayan kulüp, sınırlı mali olanaklarla, Sutopu A Milli Takımına 3 oyuncu verebilecek ve ligde 2.'lik ve 3. lük alabilecek düzeyde.

ÖDÜLLER

Bu yıl yelken branşında  Mustafa Çakır, Laser gurubunda girdiği 3 ulusal yarışta da 1. oldu ve 3 kupa kazandırdı.

Bu yıl 95 yüzücüden 5 sporcu Türkiye'de ilk on içine girdi ve bunlardan birisi branşında Türkiye 2. si diğeride Türkiye 3. sü oldu.
              Â
Geçen yıl 25. Kuruluş yıldönümünü kutlayan HSSK, bu sezon kulüpte başlattığı onarım ve iyileştirme çabaları ile hem sportif anlamda ve hemde sosyal mekanların şıklığı anlamında adaların en iyi Su Sporları Kulübü olarak dikkat çekiyor.

İrtibat için: 0 216 351 01 60

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!